Γ. Ντασιώτης: Επιχείρησαν να κάψουν τους Κήπους Αλιάρτου
Μια σοκαριστική καταγγελία έκανε ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γιώργος Ντασιώτης, σε ανάρτησή του στο Facebook, στις 20/7/22, αναφέροντας πως τα ξημερώματα της Τετάρτης άγνωστοι προσπάθησαν να κάψουν τους Κήπους της Αλιάρτου, όμως η παρέμβαση των γειτόνων απέτρεψε την καταστροφή.
««Ο εχθρός» είναι εντός των τειχών!!!
Οι καιρικές συνθήκες και σήμερα, με υψηλή θερμοκρασία και δυνατούς ανέμους, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για εκδήλωση καταστροφικών πυρκαγιών.
Στην Πεντέλη καταστρέφεται ότι έχει απομείνει, ως φυσικό περιβάλλον, ενώ άνθρωποι εγκαταλείπουν ότι έχουν για να σώσουν τη ζωή τους. Αν αυτό δεν είναι τραγωδία, τότε τι είναι άραγε;;;;
Η καταστροφή μπορεί να γίνει οπουδήποτε και από οποιονδήποτε. Για χιλιάδες λόγους, ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. Τεράστιο το εύρος.
Για κάποιο τέτοιο λόγο στις 2.00 τα ξημερώματα σήμερα επιχείρησαν να ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ, πάνω από το παλαιό Γυμνάσιο.
Σαφέστατα ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η επέμβαση των γειτόνων (μέσω των οποίων ειδοποιήθηκα και πήγα), απέτρεψε την καταστροφή, έως ότου έρθει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς, με ένα όχημα και 2μελές πλήρωμα, καθώς και όχημα του Δήμου.
Δεν προκλήθηκε ζημιά, προκλήθηκε όμως ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ για τους άγνωστους "Νέρωνες" που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και εφιστώ την ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να προστατεύσουμε τον τόπο μας.»
Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι

`Αλλα άρθρα του/της Γιώργος Πέππας
SOFOS LIGHTING - Από το 1990 φωτίζει κάθε χώρο με ποιότητα και αξιοπιστία
Από το 1990, η SOFOS LIGHTING αποτελεί μία από τις πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού...
«ΠΟΛΥΑΝΝΑ» - Το παιχνίδι της χαράς στο Θέατρο Μοσχοποδίου
«ΠΟΛΥΑΝΝΑ» - Το παιχνίδι της χαράς στο Θέατρο Μοσχοποδίου
«ΗΡΑΚΛΗΣ» Ο ήρωας των θνητών στο Θέατρο Μοσχοποδίου
«ΗΡΑΚΛΗΣ» Ο ήρωας των θνητών, τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2026, στις 9:00 μ.μ., στο Θέατρο Μοσχοποδίου...
ΣΕΟΒ: 13ος και 14ος μισθός - Τα λέγαμε από το 2018 και συνεχίζουμε να το λέμε
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας, Σ.Ε.Ο.Β., σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στη νέα δικαστική εξέλιξη...








