Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με τίτλο «Ευκαιρίες και προοπτικές του Αγροδιατροφικού Τομέα»
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου η ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Ευκαιρίες και προοπτικές του Αγροδιατροφικού Τομέα». Η ημερίδα διοργανώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής Κώστα Αποστολόπουλο σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιο Κυρίτση, στο κτήριο Α΄της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της LAMIAEXPO 2022.
Η ημερίδα αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία που ενίσχυσε τον ρόλο της έκθεσης προσδίδοντάς της προστιθέμενη αξία, αποτελώντας ένα επιπλέον ερέθισμα για τον επισκέπτη, δίνοντάς του την ευκαιρία της ενημέρωσης. Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε μια τέτοια ημερίδα με τόσες ενότητες, όπου αξιόλογοι ομιλητές που κατέχουν καίριες θέσεις στον κλάδο του επιχειρείν, των οργανισμών, της εκπαίδευσης και των δημόσιων φορέων, παρουσίασαν και ανέλυσαν τις δυνατότητες του αγροδιατροφικού τομέα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων, κ. Μπαγινέτα Κωνσταντίνου για τη Νέα Αγροτική Πολιτική 2023 – 2027, κατά την 1η θεματική ενότητα. Μια νέα περίοδος ξεκινά, η οποία απαιτεί από τους αγρότες να παραμένουν ενημερωμένοι για τις νέες απαιτήσεις και τους κανονισμούς, προκειμένου να κάνουν πιο αποτελεσματική χρήση των πόρων.
Οι επόμενες θεματικές ενότητες αφορούσαν στις Επιδοτήσεις – Ψηφιακή Γεωργία – Περιβάλλον, στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2023 -2027 και στην Προώθηση – Εξαγωγές – Χρηματοδότηση Αγροτικών Προϊόντων.
Η ημερίδα, πέραν του ενημερωτικού χαρακτήρα, αποτέλεσε και ένα πεδίο διαλόγου, κατάθεσης προβληματισμών και απόψεων με τη συμμετοχή του ακροατηρίου.
Τέλος, στην ημερίδα χαιρετισμό απέστειλε ο Υφυπουργός αρμόδιος για την Αλιευτική Πολιτική κ. Σίμος Κεδίκογλου. Παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου, οι Βουλευτές Φθιώτιδας κ.κ. Θέμης Χειμάρας και Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, η Αντιπεριφερειάχης Ορεινής και Δασικής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας κα Κατερίνα Καλαντζή, η Περιφερ.Σύμβουλος και πρώην Υπουργός κα Κατερίνα Μπατζελή και ο Πρόεδρος του Φορέα ΠΕΛ Α.Α.Ε. κ. Λεωνίδας Κωστόπουλος.
Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι

`Αλλα άρθρα του/της Γιώργος Πέππας
Live: ΑΟ Θήβα - Λεβαδειακός Κ19 - Φιλικό προετοιμασίας 2026-2027
Σήμερα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο της Θήβας θα πραγματοποιηθεί το τρίτο φιλικό προετοιμασίας ...
Με 5 θέματα συνεδριάζει η Δ.Ε του Δήμου Λεβαδέων στις 24 Αυγούστου 2026
Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026 συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα.
Με 7 θέματα συνεδριάζει η Δ.Ε. του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων στις 25 Αυγούστου 2026
Την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026, συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, όπου θα συζητηθούν...
Συναυλία με την Ρία Ελληνίδου : Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026, 9:00 μ.μ. στο Θεάτρο Μοσχοποδίου
Συναυλία με την Ρία Ελληνίδου την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026 9:00 μ.μ. στο Θεάτρο Μοσχοποδίου.
Νέα μεταγραφική κίνηση για τον ΑΟ Θήβα - Απέκτησε τον Θεόδωρο Πασχαλίδη
Συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο ΑΟ Θήβα, προσθέτοντας ακόμη έναν νεαρό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του ενόψει...
Ολοκληρώνεται το ρόστερ του ΑΟ Θήβα - Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή με Δημήτρη Καντά
Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο ΑΟ Θήβα, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ρόστερ του ενόψει της νέας...








