Ομιλία δερματολόγου-αφροδισιολόγου στο ΚΑΠΗ Αταλάντης
Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στις 19:30, στα ΚΑΠΗ Αταλάντης, ομιλία-παρουσίαση του ιατρού δερματολόγου και αφροδισιολόγου κ. Παναγή Πολυζώη. Ο κ. Πολυζώης μίλησε για τη γήρανση του δέρματος, για το πόσο επιβλαβής είναι ο ήλιος και πόσο σημαντική είναι η πρόληψη κυρίως για το μελάνωμα που είναι η επιθετική μορφή του καρκίνου. Υπήρξε ενδιαφέρουσα διάδραση με το κοινό.
Στην ομιλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, μέλη του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Αταλάντης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης.
Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.
Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:
−Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Κακαβάς Γεώργιος- Ειδικός Γαστρεντερολόγος και Ηπατολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παθήσεων του εντέρου, του στομάχους και του ήπατος.
−Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 ο κ. Σαρρής Ιωάννης- Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση γυναικολογικών θεμάτων.
−Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Αγγελάκος Μιχαήλ- Ειδικός Ρευματολόγος θα μιλήσει για μυοσκελετικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.

`Αλλα άρθρα του/της Γιώργος Πέππας
Live: ΑΟ Θήβα - Λεβαδειακός Κ19 - Φιλικό προετοιμασίας 2026-2027
Σήμερα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο της Θήβας θα πραγματοποιηθεί το τρίτο φιλικό προετοιμασίας ...
Με 5 θέματα συνεδριάζει η Δ.Ε του Δήμου Λεβαδέων στις 24 Αυγούστου 2026
Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026 συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα.
Με 7 θέματα συνεδριάζει η Δ.Ε. του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων στις 25 Αυγούστου 2026
Την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026, συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, όπου θα συζητηθούν...
Συναυλία με την Ρία Ελληνίδου : Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026, 9:00 μ.μ. στο Θεάτρο Μοσχοποδίου
Συναυλία με την Ρία Ελληνίδου την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026 9:00 μ.μ. στο Θεάτρο Μοσχοποδίου.
Νέα μεταγραφική κίνηση για τον ΑΟ Θήβα - Απέκτησε τον Θεόδωρο Πασχαλίδη
Συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο ΑΟ Θήβα, προσθέτοντας ακόμη έναν νεαρό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του ενόψει...
Ολοκληρώνεται το ρόστερ του ΑΟ Θήβα - Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή με Δημήτρη Καντά
Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο ΑΟ Θήβα, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ρόστερ του ενόψει της νέας...








