3 συλλήψεις στη Βοιωτία για κατοχή ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και τρίφτες κάνναβης
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. την Τρίτη 2 Μαΐου 2026, έγινε γνωστό πως το τελευταίο τριήμερο συνελήφθησαν 6 άτομα, τέσσερις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, στη Στερεά Ελλάδα, μετά από διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.
Επιπλέον, οι δύο αλλοδαποί κατηγορούνται και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα μας.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν:
•Στη Βοιωτία, τρεις (3) συλλήψεις, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λιβαδειάς (1 άτομο) και των Ο.Π.ΔΙ. (Ομάδα Πρόληψης και Διαμεσολάβησης) και Ο.Π.Κ.Ε. Ηπείρου του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών (από 1 άτομο αντίστοιχα).
•Στη Φωκίδα, δύο (2) συλλήψεις, από αστυνομικούς της Κ.Α.Μ. (Κινητή Αστυνομική Μονάδα) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας και της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Αμφισσας – Δελφών (1 άτομο), καθώς και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμφισσας – Δελφών και του Τμήματος Τροχαίας Αμφισσας – Δελφών (1 άτομο).
•Στην Εύβοια, μία σύλληψη από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Αμεσης Δράσης Χαλκίδας.
Πιο συγκεκριμένα, σε -6- διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και τρίφτες κάνναβης.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

`Αλλα άρθρα του/της Γιώργος Πέππας
4 νέα έργα 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Λιβαδειά
Τέσσερα συνολικά έργα αναβάθμισης κρίσιμων υποδομών και εκσυγχρονισμού στην εξυπηρέτηση των πολιτών-δημοτών...
«Σουνιτικό ΝΑΤΟ» και αναβίωση του σιδηροδρομικού διαδρόμου Hejaz
Το «Σουνιτικό ΝΑΤΟ» που ιδρύθηκε με την δήθεν Αμυντική Συμφωνία της Μέκκας που υπέγραψαν στις 7 Αυγούστου...
Απάντηση του Υπουργείου σε Ερώτηση Μουλκιώτη για τους πυρόπληκτους στη Βοιωτία
Ο Βουλευτής του νομού Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., κ. Γιώργος Μουλκιώτης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε...
SOFOS LIGHTING - Από το 1990 φωτίζει κάθε χώρο με ποιότητα και αξιοπιστία
Από το 1990, η SOFOS LIGHTING αποτελεί μία από τις πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού...








