Ραχούτη, Ράιο και Σταματίου ανανέωσε η Αναγέννηση Σχηματαρίου
Η ομάδα της Αναγέννησης Σχηματαρίου ανακοίνωσε την ανανέωσε με τον κ. Γιώργο Ραχούτη, τον κ. Γιώργο Ράιο και τον κ. Νικόλαο Σταματίου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Ανακοίνωση για τον Γιώργο Ραχούτη:
«Το ταξίδι της Αναγέννησης Σχηματαρίου στη Γ’ Εθνική συνεχίζεται και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμα και την προσπάθεια της ομάδας.
Ο Γιώργος Ραχούτης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Αναγέννησης και τη νέα αγωνιστική περίοδο, παραμένοντας ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας. Με την αγωνιστική του συνέπεια, το πάθος του και τη διάθεσή του να προσφέρει σε κάθε προπόνηση και αγώνα, συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Αναγέννηση Σχηματαρίου και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα συνεχίσουμε να ζούμε όμορφες στιγμές και νέες επιτυχίες στη Γ’ Εθνική.
Γιώργο, σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της Αναγέννησης Σχηματαρίου!»

Ανακοίνωση για τον Γεώργιος Ράιο:
«Το ταξίδι της Αναγέννησης Σχηματαρίου στη Γ’ Εθνική συνεχίζεται και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμα και την προσπάθεια της ομάδας.
Ο Γεώργιος Ράιος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Αναγέννησης και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αποτελώντας ένα πολύτιμο μέλος του αγωνιστικού μας συνόλου. Με το πάθος, την αφοσίωση και τη διάθεσή του να προσφέρει το μέγιστο σε κάθε στιγμή, συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια της ομάδας και στην επίτευξη των στόχων της.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον σύλλογό μας και χαιρόμαστε που θα συνεχίσουμε μαζί αυτή τη σημαντική διαδρομή στη Γ’ Εθνική.
Γεώργιε, σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της Αναγέννησης Σχηματαρίου!»
Ανακοίνωση για τον Νικόλαο Σταματίου:
«Το ταξίδι της Αναγέννησης Σχηματαρίου στη Γ’ Εθνική συνεχίζεται και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμα και την προσπάθεια της ομάδας.
Ο Νικόλαος Σταματίου θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της οικογένειας της Αναγέννησης και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας με την παρουσία του την κοινή μας προσπάθεια. Με τη συνέπεια, την αγωνιστικότητα και το πάθος που τον διακρίνει, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του συνόλου μας και της προσπάθειας για μία ανταγωνιστική πορεία στη Γ’ Εθνική.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία, δύναμη και επιτυχίες.
Νικό, σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της Αναγέννησης Σχηματαρίου!»

`Αλλα άρθρα του/της Γιώργος Πέππας
Όχι από το ΠΑΣΟΚ στις μεθοδέυσεις της κυβέρνησης για την ΕΥΔΑΠ στη Βοιωτία
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει σε δηλώσεις του ο βουλευτής Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης...
Τον νεαρό χαφ Παναγιώτη Αραβοσιτά απέκτησε η Αναγέννηση Σχηματαρίου
Η ομάδα της Αναγέννησης Σχηματαρίου ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού χαφ κ. Παναγιώτη Αραβοσιτά, ο οποίος γεννήθηκε το 2007 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.
Τον Κωνσταντίν Κοστρίς Ντοντσεάν απέκτησε η Αναγέννηση Σχηματαρίου
Η ομάδα της Αναγέννησης Σχηματαρίου ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού χαφ Κωνσταντίν Κοστρίς Ντοντσεάν, ο οποίος είναι γεννημένος το 2008.
Αυξάνει η τιμή στο αιγοπρόβειο γάλα αλλά αυξάνουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι
Αυτό δείχνει ότι η αγορά έχει έλλειψη από γάλα και η μεταποίηση δυσκολεύεται να καλύψει τις παραγγελίες και τη ζήτηση.
Καθοδόν 4,9 εκατ. ευρώ για ενίσχυση στη μηδική με απόφαση Σχοινά
Την απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μαργαρίτη Σχοινά, να διατεθούν επιπλέον 4,9 εκατ. ευρώ για την ...
Φοροδιαφυγή: Η Κομισιόν «ψηφίζει» myDATA και Ελλάδα
Τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις, που υλοποιούνται στην Ελλάδα για την ψηφιοποίηση της φορολογικής διοίκησης, την ενίσχυση...
«Μου σκότωσαν το παιδί μου, το απορριμματοφόρο μας χτύπησε από πίσω» λέει ο πατέρας της 15χρονης παίκτριας του ΠΑΟΚ για το τροχαίο
Ευθύνες στον οδηγό του απορριμματοφόρου αποδίδει ο πατέρας της 15χρονης παίκτριας του ΠΑΟΚ, Αννας-Μαρίας...
Ο Παναγιώτης Κουβατσίδης στον ΑΟ Μελισσοχωρίου
Η ομάδα του ΑΟ Μελισσοχωρίου ανακοίνωσε την απόκτηση του κ. Παναγιώτη Κουβατσίδη.
Ο μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Ευσταθίου στον ΑΟ Μελισσοχωρίου
Η ομάδα του ΑΟ Μελισσοχωρίου ανακοίνωσε πως απέκτησε τον μεσοεπιθετικό κ. Βαγγέλη Ευσταθίου.








