ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπίσκεψη της Γ. Πούλου στη Λαϊκή Αγορά στα Ασπρα Σπιτια

Επίσκεψη της Γ. Πούλου στη Λαϊκή Αγορά στα Ασπρα Σπιτια

Επίσκεψη της Γ. Πούλου στη Λαϊκή Αγορά στα Ασπρα Σπιτια

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Η Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώτα Πούλου, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στα Ασπρα Σπίτι όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παραγωγούς αλλά και εμπόρους αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η κ. Πούλου σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Επισκεφτήκαμε σήμερα, μαζί με τον πρ. Βουλευτή Ν. Θηβαίο και μέλη της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Διστόμου-Αντίκυρας-Αράχωβας, την Λαϊκή Αγορά στα Ασπρα Σπίτια.

Συζητήσαμε με τους παραγωγούς και τους εμπόρους, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τα περιοριστικά μέτρα διαρκείας και τον καθημερινό αγώνα τους για την επιβίωση πουλώντας και στις Λαϊκές Αγορές τα προϊόντα τους.

Η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο σχεδιάζει να διαλύσει τον κοινωνικό χαρακτήρα των Λαϊκών Αγορών που λειτουργούν εδώ και 100 χρόνια και προσφέρουν στις οικογένειες ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο με το οποίο μετατρέπει τις Λαϊκές Αγορές σε SUPER MARKET, καταστρέφει την αγροτική οικονομία, αδιαφορώντας για την τύχη των παραγωγών και των εμπόρων τώρα μάλιστα που η πανδημία έχει περιορίσει πολύ το αγροτικό εισόδημα.

Πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους των Λαϊκών Αγορών προς όφελος αυτών αλλά και της ελληνικής κοινωνίας.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τις Λαϊκές και την τοπική αγορά.»