ΑρχικήΈνθεταΣινεμάΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου Θήβας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου Θήβας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου Θήβας

Ανοίγει «αυλαία» με «Wonder Woman 1984» ο Κινηματογράφος «ΣΟΝΙΑ» στη Θήβα

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021

Γιώργος Πέππας

Από τις 3 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουνίου θα μπορείτε να δείτε στον κινηματογράφο Θήβας τη ταινία «Wonder Woman 1984».

Η πλοκή

Βρισκόμαστε στο έτος 1984, όπου η Diana Prince aka Wonder Woman, πολεμάει το έγκλημα μέσα από τις σκιές και εργάζεται ως ανθρωπολόγος στο Smithsonian της Washington. Η ζωή της φαίνεται πως κυλάει ομαλά αλλά στην πραγματικότητα η απώλεια του Steve Trevor ακόμη την στοιχειώνει εξήντα έξι χρόνια μετά. Στο Smithsonian γνωρίζει την Barbara Minerva, η οποία έχει προσληφθεί πρόσφατα. Στην κατοχή των δύο γυναικών έρχεται το Dreamstone, μία παράξενη πέτρα που ικανοποιεί ευχές. Η Barbara που ζηλεύει κάπως την Diana εύχεται να γίνει περισσότερο σαν και αυτήν, ενώ η Αμαζόνα εύχεται να γυρνούσε κοντά της ο Steve Trevor. Και των δύο οι ευχές πραγματοποιούνται αλλά αυτό που κανείς δεν γνωρίζει μέχρι τώρα, είναι πως ο Maxwell Lord, ένας ξεπεσμένος επιχειρηματίας, έχει κλέψει το Dreamstone για τους δικούς του σκοπούς…

Διάρκεια: 151 λεπτά

Ωρα προβολής: 21:30


Από τις 10 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου θα μπορείτε να δείτε στον κινηματογράφο τη ταινία «Nomadland»

Η πλοκή

Μετά την οικονομική κατάρρευση μίας εταιρείας σε μια πόλη της αγροτικής Νεβάδα, η Fern (Frances McDormand) πακετάρει το Van της και ξεκινάει ένα ταξίδι καθ’οδόν, όπου εξερευνά μια ζωή έξω από τη συμβατική κοινωνία, ως σύγχρονη νομάδα. Η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους από την σκηνοθέτιδα Chloé Zhao, «Η Χώρα των Νομάδων», συμπεριλαμβάνει τους αληθινούς νομάδες Linda May, Swankie και Bob Wells ως μέντορες και συντρόφους της Fern στην εξερεύνηση του απέραντου τοπίου της Αμερικανικής Δύσης. 

Διάρκεια:107 λεπτά

Ωρα προβολής: 21:30


Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 23 Ιουνίου θα μπορείτε να δείτε στον κινηματογράφο την παιδική ταινία «Soul».

Η πλοκή

Το Soul, ακολουθεί τον Joe, έναν δάσκαλο μουσικής σε σχολείο, ο οποίος είχε όνειρο να γίνει μέλος μιας μπάντας και να παίζει μουσική στο jazz club, Half Note. Μετά από ένα αναπάντεχο ατύχημα, η ψυχή του οδηγείται σε ένα μέρος που ονομάζεται “You Seminar” και προετοιμάζει όλες τις ψυχές πριν το ταξίδι τους στη Γη. Εκεί με τη βοήθεια μιας νέας ψυχής με το κωδικό όνομα 22, θα επανεκτιμήσει κάποια πράγματα για τη ζωή του πριν επανέλθει για τη στιγμή που πάντα περίμενε.

Διάρκεια: 100 λεπτά

Ωρα προβολής: 21:30