ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπιστολή Τσιανάκα για τοποθέτηση απινιδωτών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τανάγρας

Επιστολή Τσιανάκα για τοποθέτηση απινιδωτών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τανάγρας

Επιστολή Τσιανάκα για τοποθέτηση απινιδωτών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τανάγρας

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τανάγρας, κ. Σάκης Τσιανάκας, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Τανάγρας, κ. Βασίλη Περγάλια, ζητά να προχωρήσει ο Δήμος στην άμεση έρευνα και μελέτη της αγοράς αιπινιδωτών, ώστε να διανεμηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της επικράτειας του, με αφορμή την κατάρρευση του Δανού ποδοσφαιριστή, Κρίστιαν Έρικσεν, στο αγώνα του EURO 2020. Ακόμη, ο κ. Τσιανάκας τονίζει πως «η εκπαίδευση για τον χειρισμό των απινιδωτών και την εκτέλεση καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) θα ήταν η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουμε να προλάβουμε οποιαδήποτε άσχημη εξέλιξη σε ένα σοβαρο συμβάν.»

Η επιστολή:

Προς: Δήμαρχο Δημου Τανάγρας,

Αξιότιμε κ. Περγαλια.

Με αφορμή το περιστατικό με την κατάρρευση μέσα στο γήπεδο του Δανού διεθνή ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν, κατά τη διάρκεια αγώνα για το EURO 2020 και γνωρίζοντας την αγάπη σας για τον ερασιτεχνικο αθλητισμο καθως τιμήσατε και με την παρουσίας σας τις ομάδες του Δημου μας ως αθλητής των τοπικων ομάδων,

Είναι επιτακτική η ανάγκη να προχώρησετε αμεσα σε έρευνα και μελέτη για την αγορά απινιδωτών, οι οποίοι θα διανεμηθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημου.

Ταυτόχρονα, η εκπαίδευση για τον χειρισμό των απινιδωτών και την εκτέλεση καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) θα ήταν η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουμε να προλάβουμε οποιαδήποτε άσχημη εξέλιξη σε ένα σοβαρο συμβάν.

Με εκτίμηση,

Τσιανακας Σάκης.

Δημοτικος Συμβουλος Δημου Τανάγρας.

17/06/21