ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΕξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής στην Χαλκίδα

Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής στην Χαλκίδα

Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής στην Χαλκίδα

Ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε ενέχεται σε μία ακόμα κλοπή, σε περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Το Τ.Α. Χαλκίδας προχώρησε στην εξιχνίαση δύο κλοπών και μιας απόπειρας κλοπής, που είχαν πραγματοποιηθεί σε εξοχικές κατοικές στη Χαλκίδα. Οι παραπάνω εγκληματικές πράξεις είχε λάβει χώρα το χρονικό διάστημα μεταξύ 20-01 έως 21-02-2021.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός αλλοδαπού, ο οποίος παραβιάζοντας παράθυρα των οικιών, αφαιρούσε από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα, ενώ σε μία από τις οικίες που διέρρηξε, προέβη και στην κατανάλωση τροφίμων.

Επιπλέον, όπως προέκυψε προανακριτικά από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας Ευβοίας, ο ανωτέρω ενέχεται και σε κλοπή – διάρρηξη οικίας σε περιοχή της Ερέτριας, όπου αφαίρεσε μία τηλεόραση, έναν ενιαίο σειριακό δίαυλο (usb) και ένα μεταλλικό δοχείο που περιείχε ελαιόλαδο.

Σε βάρος του κατηγορουμένου, σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες, από τις αντίστοιχες Αστυνομικές Υπηρεσίες που διενεργήθηκαν οι προανακριτικές ενέργειες.

Γίνεται μνεία ότι ο ανωτέρω έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, ενώ ταυτοποιήθηκε ως δράστης κλοπών σε οικίες και στην περιοχή της Βοιωτίας (σχετ. το από 16-07-2021 Δελτίο Τύπου).