ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤην οριστική δωρεάν παραχώρηση των Ακινήτων της Κρύας στον Δήμο Λεβαδέων ζητά το Ε.Κ.Λ.

Την οριστική δωρεάν παραχώρηση των Ακινήτων της Κρύας στον Δήμο Λεβαδέων ζητά το Ε.Κ.Λ.

Την οριστική δωρεάν παραχώρηση των Ακινήτων της Κρύας στον Δήμο Λεβαδέων ζητά το Ε.Κ.Λ.

«Τα ακίνητα της Κρύας ανήκουν στον λαό της Λιβαδειάς» - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ε.Κ.Λιβαδειάς

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Tην Παρασκευή 23 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, για τα Ακίνητα της Κρύας, μπροστά στον Νερόμυλο, στην οποία συμμετείχαν Φορείς, Σύλλογοι και Σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα της πόλης μας, μετά από κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς.

Παρουσία 46 και πλέον Φορέων, Σωματείων και Συλλόγων, οι οποίοι συνυπέγραψαν το ψήφισμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς, με αίτημα την οριστική δωρεάν παραχώρηση των Ακινήτων της Κρύας από την ΕΤΑΔ ΑΕ στον Δήμο Λεβαδέων για πολιτιστική χρήση χωρίς αντίτιμο απ` όλους τους φορείς της πόλης (πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς).

Στην εκδήλωση τονίστηκε ότι τα Ακίνητα της Κρύας είναι η ίδια η καρδιά και η ταυτότητα της πόλης μας, μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και η απόδοσή τους θα είναι μια πράξη αποκατάστασης δικαίου, απέναντι στον λαό της πόλης, που έχει πληρώσει και την απαλλοτρίωση τους και την κατασκευή.

Ένας χώρος ιδιαίτερου φυσικού κάλους με αρχαία ιστορία αλλά και νεότερη πρέπει να αποδοθεί στους φυσικούς κληρονόμους του πολιτισμού και της ιστορίας της Πόλης.

Να μπορεί να στεγάσει τον πολιτισμό και την ιστορία της και να φιλοξενεί τις κοινωνικές της δραστηριότητες.

Ένας χώρος πολιτισμού και ιστορίας που λείπει παντελώς από την Πόλη μας, εδώ και χρόνια. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!