ΑρχικήΈνθεταΜουσικήΟ Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη

«Που να ανεβεί στα δίκτυα που την πνίξαν, Στη θάλασσα να πέσει που την ρίξαν»

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

Σπύρος Πέππας

Μεγάλη συγκίνηση προκαλούν οι στίχοι που είδαν το φως της δημοσιότητας οι οποίοι είναι γραμμένοι από τον Φοίβο Δεληβοριά και αφιερωμένοι στην Ελένη Τοπαλούδη, την νεαρή φοιτήτρια που έχασε την ζωή της στην Ρόδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Φοίβος Δεληβοριάς ερμήνευσε το συγκεκριμένο τραγούδι σε συναυλία του στο Κύτταρο Live Club.

«Τα πρόσωπα διαφοροποιήθηκαν πλήρως, δεν έβλεπες ούτε ένα χαμόγελο, πουθενά. Στο τραπέζι μου ένα κορίτσι έβαλε τα κλάματα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του ο γνωστός κιθαρίστας και τραγουδοποιός Δημήτρης Κανελλόπουλος.

«Το τραγούδι είναι συγκλονιστικό. Και είναι απίστευτο πως άλλαξε η ατμόσφαιρα στο Κύτταρο. Σταμάτησαν να μιλάνε όλοι. Όλοι όμως. Νεκρική σιγή. Τα πρόσωπα διαφοροποιήθηκαν πλήρως, δεν έβλεπες ούτε ένα χαμόγελο, πουθενά. Στο τραπέζι μου ένα κορίτσι έβαλε τα κλάματα – κυριολεκτικά. Τα μάτια όλων γέμισαν θλίψη. Όχι πως δεν επανήλθαμε στη χαρά αμέσως μετά – έτσι δεν είναι και η ζωή; – αλλά οι στιγμές αυτές, χθες, ήταν ανατριχιαστικές. Το άτυχο αυτό κορίτσι έγινε τραγούδι πράγμα το οποίο σημαίνει πως η μνήμη του θα διατηρηθεί και με έναν άλλον τρόπο. Μεγάλη υπόθεση».