ΑρχικήΑθλητικάΑ.Σ. Αρης Θηβών: Όχι στην εργαλειοποίηση των παιδιών μας

ΘΗΒΑ

Α.Σ. Αρης Θηβών: Όχι στην εργαλειοποίηση των παιδιών μας

Α.Σ. Αρης Θηβών: Όχι στην εργαλειοποίηση των παιδιών μας

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Αρης Θηβών

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Η ανακοίνωση του Σαββάτου της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ αμέσως μετά την νίκη της ομάδας μας, στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν μας προκάλεσε έκπληξη. Απλά να ενημερώσουμε τους παράγοντες της ΕΣ ότι η μεταγραφή σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΟΚ εξετάζεται βάση του άρθρου 4 παράγραφος 9, και όχι βάση του άρθρου 4 παράγραφος έξι όπως επικαλούνται.

Εφόσον μελετήσουν τον κανονισμό και γνωρίζουν με ποιόν τρόπο ζητούν μια μεταγραφή θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για τις υπόλοιπες αρχές που διέπουν το άθλημα.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Επιτροπή Μεταγραφών της EOK σύμφωνα με τον Κανονισμό Εγγραφών- Μεταγραφών (APOPO -ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ9 ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ лoro) η αίτηση χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου"

Θα αφήσουμε στο παρελθόν τους εθελοντές που διασπείρουν ότι η μεταγραφή δεν έγινε για οικονομικούς λόγους, καθώς ο Γ. Γραμματέας και η Πρόεδρος έχουν δεσμευθεί δημόσια ότι μετά την αποκατάσταση της αλήθειας ο παίκτης είναι ελεύθερος να μεταγραφεί σε οποιοδήποτε σωματείο θελήσει. Δυστυχώς επέλεξαν την λασπολογία και την εργαλειοποίηση των παιδιών ως ασπίδα των πράξεων τους.

Θεωρούμε και η ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ να καταδικάζει από την πλευρά της την πρακτική της λασπολογίας που επιχειρείτε από τον περασμένο Ιούλιο προς τον ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ .Οι εμπλεκόμενοί είναι ενήμεροι από τον Αύγουστο του 2020, ότι μόλις αποκαταστήσουν την αλήθεια τα δελτία είναι ελεύθερα όπως είχαμε ενημερώσει και την ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ από το Σεπτέμβριο του 2020.

Τα παιδία-αθλητές ανήκουν στους γονείς τους και η ηθική πρέπει να παραμείνει εντός και εκτός των παρκέ για μικρούς και μεγάλους.

Εμείς σταματάμε εδώ και δεν θα συνεχίσουμε στο παιχνίδι των εντυπώσεων που δεν προάγουν το άθλημα. Λέμε ΟΧΙ στην ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΣΗ των παιδιών, αποκαθιστούμε την αλήθεια και παραμένουμε υπηρέτες του αθλήματος όπως πράττουμε εδώ και χρόνια.

Η επιστολή μας προς την ΕΟΚ είχε καθαρά τον χαρακτήρα της ενημέρωσης προς το νέο ΔΣ τι συμβαίνει στο ερασιτεχνικό μπάσκετ και όχι της στοχοποίηση των παιδιών.

Για την ιστορία φέτος το καλοκαίρι 6 παίκτες του εφηβικού μας αποδεσμευθήκαν με πρωτοβουλία της διοίκησης για να συνεχίσουν σε οποιοδήποτε σωματείο της αρεσκείας τους και το ίδιο έγινε και με όσα παιδία ζητήσαν στην μεταγραφική περίοδο πολιτισμένα το δελτίο τους. 

Χαρα μας να βλέπουμε παιδιά στα γήπεδα να προχωράνε όπως η Κατερίνα Φραγκούλη που φέτος ανεμπόδιστα παραχωρήθηκε στον Παναθηναϊκό.

Καλή συνέχεια σε όλα τα σωματεία στα παιδία-αθλητές και σε όλους τους γονείς.

Αυτοί που μας εμπιστεύονται και τα παιδιά των ακαδημιών μας που στελεχώνουν τις ομάδες της περιοχής μας είναι η τρανή απόδειξη της φιλοσοφίας του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ.