ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτία110 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Λεβαδέων

110 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Λεβαδέων

110 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Λεβαδέων

3 άτομα νοσηλεύονται και τα υπόλοιπα είναι περιορισμένα στις οικείες τους - Τι αναφέρει ο κ. Ταγκαλέγκας

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις ενέργειες πρόληψης κατά του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποίησαν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα σήμερα στην Λιβαδειά διενεργήθηκαν 74 τεστ, εκ των οποίων τα 3 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.

Στην κοινότητα Δαύλειας διενεργήθηκαν 43 τεστ και όλα τα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.

 Κατά την χθεσινή διεξαγωγή πραγματοποιήθηκαν 107 τεστ, εκ των οποίων τα 4 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει επιπλέον έλεγχος.

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο μας ανέρχεται σε 110, εκ των οποίων τα 3 νοσηλεύονται και τα 107 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ανέφερε ότι:

«Η εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ επιβεβαιώνει την τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων, ενώ ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Η συνέχιση του εμβολιασμού θα συνεχίσει να μας απομακρύνει από δύσκολες καταστάσεις, ενώ η ενδεχόμενη επιτυχής ολοκλήρωσή του σε πανελλαδική κλίμακα θα μας οδηγήσει στην κανονικοποίηση της ζωής μας.

Εμβολιαζόμαστε και τηρούμε στο έπακρο όλα τα προβλεπόμενα από την πολιτεία υγειονομικά μέτρα ασφάλειας.»

Υπενθυμίζουμε ότι οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα στην ίδια τοποθεσία (Παλιό Δημαρχείο, Καραγιαννοπούλου 1) 9:00 με 14:00, τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή.