ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας στο Παλαιοχώρι Δωριέων

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

#TAGS: Στέφανος Σταμέλλος 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας στο Παλαιοχώρι Δωριέων

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας στο Παλαιοχώρι Δωριέων

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021

Σπύρος Πέππας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 ο 2ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «ΛΙΜΝΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗ 2021» στο Παλαιοχώρι Δωριέων και στις νότιες πλαγιές του Καλλίδρομου. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ο αγώνας στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, η φύση φόρεσε τα φθινοπωρινά της και δημιούργησε ένα δύσκολο, αλλά και ιδιαίτερο τερέν. 

Τελικά 271 δρομείς στήθηκαν στη γραμμή εκκίνησης για τις 2 διαδρομές, των 21 χλμ και των 10 χλμ, οι οποίοι γεύτηκαν την ομορφιά του βουνού και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του χωριού και των σπουδαίων εθελοντών της διοργάνωσης. Ο ημιμαραθώνιος αγώνας ξεκίνησε στις 9:30 πμ, και ο αγώνας των 10χλμ στις 10 πμ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους δρομείς, οι οποίοι έφυγαν από το Παλαιοχώρι με την υπόσχεση να επιστρέψουν του χρόνου. 

Νικητές του ημιμαραθωνίου αναδείχθηκαν, για μεν του άνδρες ο Γιώργος Λουφέκης της L - CREW με χρόνο 1:49:55, για δε τις γυναίκες η Φραγκοπούλου Κλεοπάτρα με χρόνο 2:02:33 των Βοιωτών Ημεροδρόμων. Στον αγώνα των 10 χλμ νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Κανελλόπουλος Ιωάννης με χρόνο 58:50 από τον Ίκαρο Πάτρας και στις γυναίκες η Μπάτσαρη Κωνσταντίνα με χρόνο 1:26:01 από το ΑΚΟ Λιβαδειάς.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοχωριτών και ο Α.Σ ΔΙΟΝΥΣΟΣ Αμφίκλειας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Συμμετείχε και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή τους, ευχαριστεί τους εθελοντές του αγώνα και όλους, όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ο καθένας με τον τρόπο του.  

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ