ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΘανατηφόρο τροχαίο στη Φθιώτιδα με έναν 23χρονο νεκρό - Αναζητείται οδηγός που εγκατέλειψε το σημείο

Θανατηφόρο τροχαίο στη Φθιώτιδα με έναν 23χρονο νεκρό - Αναζητείται οδηγός που εγκατέλειψε το σημείο

Θανατηφόρο τροχαίο στη Φθιώτιδα με έναν 23χρονο νεκρό - Αναζητείται οδηγός που εγκατέλειψε το σημείο

Φορτηγό συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο όχημα - Διερχόμενο όχημα παρέσυρε τον 23χρονο και εγκατέλειψε το σημείο

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Το απόγευμα της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου 2021 σημείωθηκε κοντά στις Λιβανάτες, στην 160 Χ.Θ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ένα τροχαίο ατύχημα, όταν ένα Ι.Χ.Φ., το οποίο οδηγούσε ένας 37χρονος ημεδαπός, κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα ακινητοποιημένο όχημα. Στο τροχαίο συμμετείχαν 3 οχήματα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το Ι.Χ.Φ. το οποίο συγκρούστηκε με το ακινητοποιημένο όχημα, το ακινητοποιημένο όχημα, και το διερχόμενο όχημα το οποίο παρέσυρε τον οδηγό του ακινητοποιημένου οχήματος.

Δεν είναι γνωστό ακόμη το πως, αλλά ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος, ένας ημεδαπός 23 ετών, βρέθηκε εκτός του οχήματος του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην αριστερή λορίδα της κίνησης, και διερχόμενο όχημα τον παρέσυρε και στη συνέχεια  εγκατέλειψε το σημείο. Δεν είναι γνωστό αν ήταν ήδη νεκρός ο 23χρονος όταν παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα.

Ο οδηγός του Ι.Χ.Φ. συνελήφθη από τις αρχές, όντας ελαφρά τραυματισμένος, και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αναζητείται ο οδηγός του διερχόμενου οχήματος.