ΑρχικήΑθλητικάΟ Πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου μιλά στο radiothiva.gr - Η μεγάλη νίκη της ομάδας και το γήπεδο της Θήβας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου μιλά στο radiothiva.gr - Η μεγάλη νίκη της ομάδας και το γήπεδο της Θήβας

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου μιλά στο radiothiva.gr - Η μεγάλη νίκη της ομάδας και το γήπεδο της Θήβας

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου, κ. Κώστας Περαντάκος, μίλησε στο radiothiva.gr για την μεγάλη νίκη της ομάδας ενάντια του Αμβρυσσέα Διστόμου με 1-0.

Ο κ. Περαντάκος αναφέρθηκε στην διαιτησία του αγώνα και την ακύρωση του γκολ της ομάδας στο 26ο λεπτό, σημειώνοντας πως αν δεν είχε μπει το γκολ στη τελευταία φάση του αγώνα, η ομάδα θα είχε χάσει 2 πόντους.

Ακόμη ο κ. Περαντάκος μίλησε για το δημοτικό στάδιο της Θήβας, υπογραμμίζοντας πως η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο μηδέν. Προσφάτως πραγματοποιήθηκε επισπορά στο γήπεδο, ενώ υπάρχει μια συμφωνία πως οι δύο σύλλογοι που χρησιμοποιούν το γήπεδο, του ΑΟ Θήβα και του ΑΟ Υπατου, θα σεβαστούν τις προτάσεις που θα κάνει ο ΔΟΘ, σύμφωνα με τον κ. Περαντάκο, ώστε να μην φτάσει ξανά στην προηγούμενη κατάσταση του το γήπεδο. Ο κ. Περαντάκος σημείωσε πως ζητήθηκε από την ομάδα να παραμείνει μια εβδομάδα ακόμη εκτός του γηπέδου και να μην γίνει προπόνηση, κάτι που έκανε και ο ΑΟ Θήβας. Την περασμένη Τετάρτη, λόγω της βροχόπτωσης, η ομάδα του Υπάτου δεν πραγματοποίησε την προγραμματισμένη προπόνησή του, για να προστατέψει το γήπεδο, όμως την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου, έγινε χρήση του γηπέδου από την ακαδημία του ΑΟ Θήβα, υπογραμμίζοντας πως παρά την ονομασία της η ακαδημία δεν έχει σχέση με το σωματείο του Αθλητικού Ομίλου Θήβας, «γιατί εάν ήταν του ΑΟ Θήβας, προφανώς ο Πρόεδρος του και το συμβούλιο θα ακολουθούσε την ίδια γραμμή που ακολούθησε το σωματείο που παίζει στην 1η τοπική κατηγορία.»

Ο κ. Περαντάκος έθεσε ως ερώτημα, «ποιος είναι εκείνος που δίνει το δικαίωμα στις ακαδημίες του ΑΟ Θήβα να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, με βάση ποιον προγραμματισμό και ποιανού την άδεια; Και ποιος είναι αυτός που θα δώσει λόγο τώρα, γιατί ενώ τα σωματεία δεν μπήκαν, μπήκαν οι ακαδημίες και το γήπεδο δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αρα λοιπόν εδώ υπάρχει ένα θέμα προγραμματισμού του γηπέδου, δεύτερον να αναζητηθούν οι ευθύνες του ποιος έχει τα κλειδιά και ανοίγει το γήπεδο και μπαίνει μέσα όποιος θέλει και κάνει προπόνηση, γιατί εγώ θα το πω, είναι όποιος θέλει από την στιγμή που δεν είναι σωματείο που αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες, για μένα είναι όποιος θέλει. Δεν θέλω να προσβάλλω το όνομα του ΑΟ Θήβα για αυτό και το διαχωρίζω», σημείωσε ο κ. Περαντάκος.

Ακούστε την υπόλοιπη συνέντευξη του κ. Περαντάκου