ΑρχικήΕιδήσειςΚόσμοςΒρετανία: Φρουρός του Παλατιού έριξε στο έδαφος ένα μικρό αγόρι και πέρασε από πάνω του - Δείτε βίντεο

ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Βρετανία: Φρουρός του Παλατιού έριξε στο έδαφος ένα μικρό αγόρι και πέρασε από πάνω του - Δείτε βίντεο

Βρετανία: Φρουρός του Παλατιού έριξε στο έδαφος ένα μικρό αγόρι και πέρασε από πάνω του - Δείτε βίντεο

«Κάνε στην άκρη»: Η στιγμή που φρουρός της βασίλισσας Ελισάβετ ρίχνει στο έδαφος και ποδοπατάει ένα μικρό αγόρι

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ένα μέλος της βασιλικής Φρουράς της Αγγλίας ρίχνει κάτω ένα παιδί και το ποδοπατάει όταν κατά λάθος το μικρό αγόρι βρέθηκε στο δρόμο του μπροστά στον Πύργο του Λονδίνου.

Πρόκειται για πλάνα που τράβηξε τυχαία ένας τουρίστας που επισκέφθηκε το σημείο από όπου περνούσαν δύο φρουροί της βασίλισσας Ελισάβετ κατά τη διάρκεια περιπολίας στον Πύργο του Λονδίνου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένα μικρό παιδί μπαίνει στο δρόμο ενός από τους φρουρούς που αμέσως του φωνάζει «Κάνε στην άκρη!». Στη συνέχεια, ο φρουρός σπρώχνει το παιδί με τα πόδια του και περνά από πάνω του.

«Το παιδί βρέθηκε απροσδόκητα μπροστά από τον φρουρό»

Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Αμυνας δήλωσε στην Daily Mail: «Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό στον Πύργο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας ρουτίνας. Οι φρουροί που βρίσκονταν σε υπηρεσία προειδοποίησαν τους πολίτες πως πλησίαζε περίπολος, αλλά το παιδί βρέθηκε απροσδόκητα μπροστά από τον στρατιώτη. Ο στρατιώτης προσπάθησε να περάσει πάνω από το παιδί και συνέχισε το καθήκον του. Μετά το περιστατικό, ο φρουρός έλεγξε το παιδί και βεβαιώθηκε πως ήταν καλά».

Πηγή: Lifo