ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕυχαριστήριο μήνυμα του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς για τις δωρεές των εορτών

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: Λιβαδειά  Ερυθρός Σταυρός 

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς για τις δωρεές των εορτών

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς για τις δωρεές των εορτών

«Η αλληλεγγύη σας στις δύσκολες εποχές που ζούμε μας δίνει ελπίδα για το μέλλον»

Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Το Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ερυθρού Σταυρού, σε ανακοίνωσή του, αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποίησε μέσα στις εορτές, όπου δόθηκαν τρόφιμα και είδη υγιεινής σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες. Ο Ερυθρός Σταυρός Λιβαδειάς ευχαρίστησε τον κόσμο, την Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. κα τον Πρόεδρο, όσο και την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας.

«Όπως σας είναι γνωστό οι δράσεις μας είναι πάμπολλες , πολυποίκιλες και καίριες όπως η στήριξη ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, υγειονομικές καλύψεις κ.α στις οποίες δυστυχώς δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε όλες ξεχωριστά αλλά είναι αυτές που ενσαρκώνουν της άριστη προσέγγιση της ιδέας του ανθρωπισμού η οποία είναι πάντα μια επίκαιρη ανάγκη.

Τις ημέρες των γιορτών προφέρθηκαν σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής. Κατά την διάρκεια της διανομής τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά όσο και την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. και τον Πρόεδρο κ. Αντώνιο Αυγερινό, την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, Την Δημοτική τοπική οργάνωση της Ν.Δ Λιβαδειάς, Τον σύλλογο Ευρυτάνων Επαρχίας Λιβαδειάς «Τα Αγραφα», τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ), το Σωματείο Εργαζομένων του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς , τον Α.Π.Σ Λιβαδειάς «ΓΕΡΑΚΙΑ» , το Εργαστηριακό Κέντρο Λιβαδειάς, τον φούρνο του Μανώλη Τσεσμετζή, τους μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς του 1ου, 2ου, 4ου, 8ου, 9ου, 10ου Δημοτικού σχολείου Λιβαδειάς, τους μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς, του Γυμνασίου Αντίκυρας, Σχηματαρίου, του Γυμνασίου – Λυκείου Πύλης Βοιωτίας και του 1ου Λυκείου Λιβαδειάς.

Χάρη στην ευαισθησία σας και την ανθρωπιά σας καταφέραμε για ακόμη μια φορά να γεμίσουμε το γιορτινό τραπέζι των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Η αλληλεγγύη σας στις δύσκολες εποχές που ζούμε μας δίνει ελπίδα για το μέλλον.

Ευχόμαστε να είστε πάντοτε αρωγοί στο φιλανθρωπικό και εθελοντικό μας έργο.»