ΑρχικήΈνθεταΤεχνολογίαΤα AirPods Pro 2 θα έχουν υποστήριξη χωρίς απώλειες και θήκη φόρτισης που εκπέμπει ήχο

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

#TAGS: AirPods  Apple  AirPods Pro 2 

Τα AirPods Pro 2 θα έχουν υποστήριξη χωρίς απώλειες και θήκη φόρτισης που εκπέμπει ήχο

Τα AirPods Pro 2 θα έχουν υποστήριξη χωρίς απώλειες και θήκη φόρτισης που εκπέμπει ήχο

Νέες φήμες που μεταφέρει ο διάσημος leaker Ming-Chi Kuo

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022

Σπύρος Πέππας

Τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς της Apple θα διαθέτουν υποστήριξη για Lossless ήχο και θήκη φόρτισης που μπορεί να εκπέμπει ήχο για σκοπούς παρακολούθησης τοποθεσίας, σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo.

Λειτουργία Mock AirPods Pro Gen 3

Σε ένα σημείωμα προς τους επενδυτές, που είδαν το MacRumors, ο Kuo εξήγησε ότι η δεύτερη γενιά AirPods Pro θα διαθέτει νέα σημεία πώλησης που θα οδηγήσουν σε ισχυρή ζήτηση, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για ήχο Apple Lossless (ALAC) και μια θήκη φόρτισης που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν έναν ήχο από για να τονίσει τη θέση του.

Φαίνεται πιθανό ότι αυτή η θήκη φόρτισης που εκπέμπει ήχο θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή Find My, παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν αυτήν τη στιγμή να εκπέμπουν έναν ήχο από τα μεμονωμένα AirPods τους μέσα στη θήκη για να βοηθήσουν στην εύρεση τους. Αυτό συνδυάζεται με υποτιθέμενες φωτογραφίες του AirPods Pro επόμενης γενιάς που διέρρευσαν, το οποίο έδειχνε μια θήκη φόρτισης με οπές ηχείων για να εκπέμπει ήχο για την παρακολούθηση τοποθεσίας, επιτρέποντας στα ακουστικά και τη θήκη να βρίσκονται χωριστά.

Όλα τα τρέχοντα προϊόντα AirPods της Apple, συμπεριλαμβανομένων των AirPods τρίτης γενιάς, ‌AirPods Pro‌ και AirPods Max, δεν υποστηρίζουν ήχο χωρίς απώλειες. Αυτό συμβαίνει επειδή τα AirPods αναπαράγουν ήχο μέσω Bluetooth, περιορίζοντάς τα στον κωδικοποιητή AAC. Τα αρχεία Apple Lossless Audio Codec υψηλότερης ποιότητας μπορεί να χρειαστεί να μεταδοθούν απευθείας σε AirPods για να παρακάμψουν το Bluetooth και να επιτρέψουν μια εμπειρία ακρόασης χωρίς απώλειες, αλλά είναι πιθανό η Apple να αναπτύξει μια εναλλακτική λύση.

Ο Kuo επανέλαβε επίσης ότι τα ακουστικά επόμενης γενιάς θα έχουν νέο σχεδιασμό και θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2022, κάτι που είναι λίγο αργότερα από την πρόβλεψη για το τρίτο τρίμηνο που προτείνουν άλλες φήμες. Ο Kuo εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα AirPods ενδέχεται να υποστηρίζουν δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας στο μέλλον, αλλά δεν συσχέτισε άμεσα αυτή τη φήμη με το AirPods Pro δεύτερης γενιάς.