ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔωρεάν rapid tests την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στη Δομβραίνα

Δωρεάν rapid tests την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στη Δομβραίνα

Δωρεάν rapid tests την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στη Δομβραίνα

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Συνεχίζονται οι δράσεις πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης του κορωνοϊού από τον Δήμο Θηβαίων, με τη συνεργασία του ΕΟΔΥ. Στα πλαίσια αυτά, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, προγραμματίστηκε η διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid tests) στη Δομβραίνα της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο της Δομβραίνας και θα πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ).

«Υπενθυμίζουμε ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test μπορούν να προσέρχονται καθημερινά σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Θήβας (Πινδάρου 112), από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00.

Ο Δήμος Θηβαίων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τα μέτρα προστασίας, να φορούν μάσκα και να αποφεύγουν τον συνωστισμό. Τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποτρέπουμε τη διασπορά του κορωνοϊού κι εμβολιαζόμαστε.» αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του.