ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΤρεις συλλήψεις στη Λαμία για κλοπή τσάντας - Ένας ανήλικος μεταξύ των δραστών

Τρεις συλλήψεις στη Λαμία για κλοπή τσάντας - Ένας ανήλικος μεταξύ των δραστών

Τρεις συλλήψεις στη Λαμία για κλοπή τσάντας - Ένας ανήλικος μεταξύ των δραστών

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 13 Ιανουαρίου 2022 στη Λαμία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, προχώρησαν στη σύλληψη τριών ημεδαπών, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, νωρίτερα τη Πέμπτη το μεσημέρι, αφαίρεσαν από σταθμευμένο και ανασφάλιστο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας, μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο, καθώς και διάφορα κοσμήματα και έγγραφα ημεδαπής. Ακολούθως διέφυγαν, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του προαναφερόμενου οχήματος και τη σύλληψη των τριών επιβαινόντων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε πέριξ του σημείου τέλεσης της κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν στην νόμιμο κάτοχό τους.

Επίσης κατασχέθηκε και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.