ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΛαμία: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις ανήλικοι «πορτοφολάδες»

ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις ανήλικοι «πορτοφολάδες»

Λαμία: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις ανήλικοι «πορτοφολάδες»

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Στη σύλλληψη τριών ανήλικων ημεδαπών προχώρησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου 2022 στη Λαμία, αστυνομικοί του Τμήματος Αμεσης Δράσης Λαμίας, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι από τσάντα ημεδαπής, το οποίο περιείχε τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα της παθούσας. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Η παράνομη πράξη τους έγινε αντιληπτή από διερχόμενο αστυνομικό εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, ο οποίος ενημέρωσε τους περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος αμεσης Δράσης Λαμίας, οι οποίοι στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, εντόπισαν και ακινητοποίησαν το προαναφερόμενο όχημα και συνέλαβαν τους τρεις επιβαίνοντες.

Το κλεμμένο πορτοφόλι, με το περιεχόμενό του, βρέθηκε κάτω από την θέση του συνοδηγού του οχήματος, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

Ο ανήλικος οδηγός του οχήματος στερείται σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και όπως διαπιστώθηκε είναι ιδιοκτησίας ημεδαπής, η οποία αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.