ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΛιβαδειά: Όταν βρήκε 5.850 ευρώ στο δρόμο δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, τα έδωσε στην Αστυνομία

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: Λιβαδειά 

Λιβαδειά: Όταν βρήκε 5.850 ευρώ στο δρόμο δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, τα έδωσε στην Αστυνομία

Λιβαδειά: Όταν βρήκε 5.850 ευρώ στο δρόμο δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, τα έδωσε στην Αστυνομία

Του αναλογεί το 2% των ανευρεθέντων σύμφωνα με τη νομοθεσία

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022

Σπύρος Πέππας

Στην Λιβαδειά, ένας άνδρας καθώς περπατούσε σε πεζόδρομο της πόλης εντόπισε δύο φακέλους που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 5.850 ευρώ. Παρολο που τα χρήματα ήταν πολλά και κανείς δεν ήταν γύρω του δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Τα παρέδωσε στην Αστυνομία.

Ο 43χρονος άνδρας βρισκόταν στον πεζόδρομο της Μπουφίδου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (8/1) όταν στο έδαφος εντόπισε δύο φακέλους που του κίνησαν την περιέργεια γιατί ήταν φουσκωμένοι. Έσκυψε για να δει τι ακριβώς ήταν και διαπίστωσε την ύπαρξη του χρηματικού ποσού χωρίς κανένα στοιχείο που να παραπέμπει στο νόμιμο κάτοχό του.

Το πρωί της επόμενης ημέρας και χωρίς δεύτερη σκέψη απευθύνθηκε στην Αστυνομία όπου και παρέδωσε τους δύο φακέλους με τα χρήματα. ?μεσα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του κατόχου του καθόλου ευκαταφρόνητου χρηματικού ποσού.

Ο επιχειρηματίας που είχε χάσει τους δύο φακέλους δήλωσε την απώλεια του χρηματικού ποσού δύο ημέρες αργότερα οπότε και άνοιξε ο δρόμος της διαλεύκανσης της υπόθεσης από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης από καταστήματα γύρω από το σημείο που βρέθηκαν οι φάκελοι έγινε η ταυτοποίηση του κατόχου οπότε και του αποδόθηκε το ανευρεθέν χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τη νομοθεσία ο 43χρονος δικαιούται το 2% των ανευρεθέντων.

Πηγή: newsbeast.gr