ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤους «τσάκωσαν» στην Αράχωβα - Έκαναν ψώνια με χαμένη κάρτα

Τους «τσάκωσαν» στην Αράχωβα - Έκαναν ψώνια με χαμένη κάρτα

Τους «τσάκωσαν» στην Αράχωβα - Έκαναν ψώνια με χαμένη κάρτα

Την προανάκριση διενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Αράχοβας

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, προχώρησαν, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου 2022 στην Αράχωβα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Αράχοβας, με τη συνδρομή της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για υπεξαίρεση και απάτη.  

Ειδικότερα οι ανωτέρω, απογευματινές ώρες του Σαββάτου, ιδιοποιήθηκαν παράνομα γυναικεία τσάντα, την οποία είχε απολέσει αλλοδαπή στην περιοχή της Αράχοβας και στη συνέχεια πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές, σε διάφορα καταστήματα της περιοχής, χρησιμοποιώντας μία εκ των δύο τραπεζικών καρτών, που βρήκαν στην τσάντα. 

Η παράνομη πράξη τους, έγινε άμεσα αντιληπτή από την κάτοχο της τραπεζικής κάρτας, η οποία ενημέρωσε τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αράχοβας.

Στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης και επιστάμενων αναζητήσεων από τους αστυνομικούς, οι ανωτέρω εντοπίσθηκαν, προσήχθησαν και κατόπιν παραδοχής των πράξεών τους συνελήφθησαν.

Η προαναφερόμενη τσάντα, καθώς και οι δύο (2) τραπεζικές κάρτες, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχό τους, ενώ τα αγορασθέντα εμπορεύματα, αποδόθηκαν στους δράστες, κατόπιν χρηματικής ικανοποίησης της παθούσας.

Την προανάκριση διενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Αράχοβας.