ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜέτρα για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια ζητά ο Γιώργος Μουλκιώτης

Μέτρα για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια ζητά ο Γιώργος Μουλκιώτης

Μέτρα για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια ζητά ο Γιώργος Μουλκιώτης

«Τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, οι αρμόδιοι υπουργοί καλούνται να δώσουν απαντήσεις στην Βουλή για την πλήρη απραξία της Κυβέρνησης μπροστά στο «τσουνάμι» της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας»

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 14:00 θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του Κινήματος Αλλαγής με την οποία ζητά να ληφθούν άμεσα στρατηγικά μέτρα για την αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης ακρίβειας και της αισχροκέρδειας που πλήττει πολίτες και επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται, από τον κ. Μουλκιώτη, ότι με την πρωτοβουλία αυτή, ζητείται από τα αρμόδια Υπουργεία την άμεση ενεργοποίηση ελεγκτικού μηχανισμού στην αγορά, με ταυτόχρονη λήψη αποτελεσματικών μέτρων και ουσιαστική αύξηση του κατώτατου μισθού. 

Είναι αδιανόητο, έπειτα από μια μακρά περίοδο συνεχών κρίσεων, οι πολίτες να επωμίζονται το συνολικό κύμα των αυξήσεων, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι να βλέπουν το κόστος παραγωγής να έχει εκτιναχθεί και οι επιχειρήσεις, βλέποντας τους κόπους ολόκληρης ζωής να καταστρέφονται, να δυσκολεύονται να επιβιώσουν, αναφέρει ο κ. Μουλκιώτης.