ΑρχικήΑθλητικάΔυναμική παρουσία του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

#TAGS: ΑΚΟΛ 

Δυναμική παρουσία του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο

Δυναμική παρουσία του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022

Γιώργος Πέππας

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και αθλητών πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, στο οποίο συμμετείχε και ο ΑΚΟΛ. Το πρωτάθλημα έλαβε χώρα στον Μαραθώνα, στο Αθλητικό Κέντρο «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης», στις 6 και 7 Μαϊου 2022. Τους Πανελλήνιους τίτλους κέρδισαν ο Νίκος Σαββίδης στο ατομικό Ανδρών και η Λίλα Κασάπογλου στο Ατομικό Γυναικών.

Ο Α.Κ.Ο.Λ. εξέδωσε ανακοίνωση για την συμμετοχή του στους αγώνες όπου αναφέρει:

«Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με τους αθλητές και αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος Τραμπολίνου που προκρίθηκαν στον τελικό από τον προκριματικό αγώνα που προηγήθηκε στους Αγ. Θεοδώρους.

Στο DMT στην κατηγορία γυναικών η Κατερίνα -Τσαμπίκα Καλέγκα κατετάγη την 4η θέση.

Στην κατηγορία εφήβων ο Δημήτρης Χρήστου 6η θέση και 7η θέση στο Τραμπολίνο και στην κατηγορία νεανίδων η Ιωάννα Μπράλιου στην 8η θέση.

Επίσης ο αθλητής και προπονητής του συλλόγου μας Βασίλης Κωτσαδάμ, στην κατηγορία Ανδρών κατετάγη στην 9η θέση και 1η θέση στο ομαδικό .

Τους αθλητές συνόδευσε η Ελένη Τουλουμενίδου μέλος του ΔΣ.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες που παρόλο τις αντίξοες συνθήκες της φετεινής χρονιάς κατάφεραν να συμμετάσχουν και να διακριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο νέους προπονητές του τμήματος στην Κατερίνα Καλέγκα και στον Βασίλη Κωτσαδάμ οι οποίοι εισέπραξαν πολλά μπράβο στους αγώνες.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος,

Χρήστος Πολατσίδης

Η Γ. Γραμματέας,

Φανή Παναγιώτου»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι