ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΝέο πλήγμα για τον Γκλέτσο - Ανεξαρτητοποιείται ο Χριστόφορος Αχινιώτης

Νέο πλήγμα για τον Γκλέτσο - Ανεξαρτητοποιείται ο Χριστόφορος Αχινιώτης

Νέο πλήγμα για τον Γκλέτσο - Ανεξαρτητοποιείται ο Χριστόφορος Αχινιώτης

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022

Γιώργος Πέππας

Μια ακόμη ανεξαρτητοποίηση ήρθε για να «πλήξει» τον συνδυασμό του κ. Απόστολου Γκλέτσου, «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση». Συγκεκριμένα ο κ. Χριστόφορος Αχινιώτης, έστειλε στο Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Ηλ. Σανίδα, την δήλωση ανεξαρτητοποίησης, η οποία και αναφέρει:

«Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη, Αξιότιμοι κύριοι Σύμβουλοι,

Με την παρούσα επιστολή μου, δηλώνω την αποχώρησή μου από την Περιφερειακή Παράταξη "Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση" με επικεφαλής τον κ. Απόστολο Γκλέτσο, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την απόφασή μου να παραμείνω στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η παρουσία μου όμως και η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά, είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη. Εξάλλου αυτό επιτάσσει ο σεβασμός στην τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου να με εκλέξουν ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ευχαριστώ, τέλος, από καρδιάς όλους τους συνάδελφους και όλους όσοι πραγματικά υπηρετούν πρώτα απ’ όλα το κοινό συμφέρον.

Με Τιμή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ. ΑΧΙΝΙΩΤΗΣ»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι