ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΙσχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν την Βοιωτία - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του νομού

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν την Βοιωτία - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του νομού

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν την Βοιωτία - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του νομού

«Βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα και δίπλα στους πολίτες της Βοιωτίας για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε κρίσης» δήλωσε η Φανή Παπαθωμά

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, την Δευτέρα, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φ. Παπαθωμά, αναφέρθηκε στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ., τονίζοντας από αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τη Δευτέρα 06-06-2022 μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή και στην Βοιωτία.

Τα φαινόμενα αυτά θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας, αναφέρει η κ. Παπαθωμά, έχει ενημερώσει όλες τις  εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Εθελοντικές Οργανώσεις ώστε να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης Ετοιμότητας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.

«Καλούμε τους πολίτες να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας που έχει ανακοινώσει η Πολιτική Προστασία, για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που ενδεχομένως να προκύψουν.» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και για ενημέρωση καιρού οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας, στα τηλέφωνα:

α) 22610-29036 & 22613-50199 ώρες γραφείου,

β) 6941 414048 & 6971 734978 όλο το 24ωρο

γ) Ε-mail : tpp-vio@pste.gov.gr

«Βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα και δίπλα στους πολίτες της Βοιωτίας για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε κρίσης. Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Νομού, είναι σε επιφυλακή και θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις σε κάθε περίπτωση. Ευχή όλων μας είναι να εξελιχθεί ομαλά και αυτό καιρικό φαινόμενο» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι