ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕνημερωτικές συναντήσεις με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική στη Βοιωτία είχε ο Γ. Μουλκιώτης

Ενημερωτικές συναντήσεις με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική στη Βοιωτία είχε ο Γ. Μουλκιώτης

Ενημερωτικές συναντήσεις με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική στη Βοιωτία είχε ο Γ. Μουλκιώτης

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, ο Βουλευτής του νομού Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Γ. Μουλκιώτης, είχε συνάντηση εργασίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ηλία Μπακούμη και τον βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Κακούρη, ώστε να ενημερωθεί αλλά και να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις με τη Διεύθυνση, τους Αξιωματικούς, στελέχη και πολιτικό προσωπικό της Αστυνομίας ως και με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Βοιωτίας.

Είχαν προηγηθεί ενημερωτικές συναντήσεις στο Αστυνομικό τμήμα και στο Τμήμα Ασφάλειας Θηβών ως και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Βοιωτίας.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση για τις δράσεις, τις ελλείψεις προσωπικού και υποδομής της Αστυνομίας στην περιφερειακή ενότητα.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βοιωτίας κ. Σίμο Αποστόλου, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς κ. Κώστα Πούλο και στελέχη του σώματος με ενδελεχή ενημέρωση για τις δράσεις και την προετοιμασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Είχε προηγηθεί συνάντηση και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας με την Διοικητή Αντιπύραρχο κ. Σταυρούλα Μαλλίρη, τον Υποδιοικητή κ. Γρήγορη Τσοκανά και άλλα στελέχη του σώματος.

Ο Γιώργος Μουλκιώτης δεσμεύτηκε να αναδείξει μέσω της κοινοβουλευτικής οδού τα προβλήματα και τις ελλείψεις των υπηρεσιών Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, προκειμένου να συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων για την καλύτερη λειτουργία τους και επομένως την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε τα εξής, σχετικά με την συνάντησή της με τον κ. Μουλκιώτη:

«Την 06/06/2022 επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας ο βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ Βοιωτίας κ. Μουλκιώτης Γεώργιος.

Το προεδρείο της Ενώσεως μας τον ενημέρωσε λεπτομερώς για τα ζητήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Βοιωτίας, προτείνοντας ταυτόχρονα συγκεκριμένες λύσεις. Αναφέρθηκαν ενδελεχώς η υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών και οι κενές οργανικές θέσεις της Δ.Α. Βοιωτίας με ότι συνεπάγεται για τη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών, το κτηριακό καθεστώς της Δ.Α. Βοιωτίας (απαρχαιωμένο κτήριο που δεν πληρεί κανόνες ασφαλείας, υγιεινής κτλ) καθώς και λοιπών Υπηρεσιών. 

Ο κ. βουλευτής δεσμεύτηκε από μέρους του ότι θα ενεργήσει κατά το θεσμικό του ρόλο, με στόχο την επίλυση των ζητημάτων τα οποία του γνωστοποιήθηκαν.»

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "5s ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1 ΒΟΙΩΤΙΑΣ 51 1"

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι