ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπίσκεψη της Γιώτας Πούλου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βοιωτίας

Επίσκεψη της Γιώτας Πούλου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βοιωτίας

Επίσκεψη της Γιώτας Πούλου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βοιωτίας

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2022, η Βουλευτής του νομού Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώτα Πούλου, επισκέφθηκε τον Διοικητή της Π.Υ. Βοιωτίας, όπου ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας, εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου, με τον Διοικητή, κ. Αποστόλου, να αναφέρει στην Βουλευτή την έλλειψη κρατικής υποδομής και εξοπλισμού, η οποία επηρεάζει την Π.Υ. Βοιωτίας.

Η Βουλευτής σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας, πύραρχο κ. Σίμο Αποστόλου και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς αντιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Πούλο, για να ενημερωθώ για την επιχειρησιακή ετοιμότητα εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου.

Οι Διοικητές αναφέρθηκαν στο σοβαρό πρόβλημα της υποστελέχωσης που χειροτερεύει από τις αποχωρήσεις λόγω των συνταξιοδοτήσεων.

Ο κ. Διοικητής της ΔΙΠΥΝ του Νομού κ. Αποστόλου επεσήμανε επιπλέον, την έλλειψη κτηριακής υποδομής και εξοπλισμού της Διεύθυνσης Βοιωτίας.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα της κλιματικής κρίσης, απαιτούν την οργάνωση και χρηματοδότηση των κρατικών Υπηρεσιών, τη συνεργασία των αρμόδιων φορέων και την υπεύθυνη στάση των πολιτών για να επιτυγχάνεται η πρόληψη και η διαχείριση των καταστροφικών φαινομένων.

Ευχήθηκα στους Διοικητές καλή δύναμη στην δύσκολη αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος, ιδιαίτερα στον κ. Αποστόλου καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να ανταποκριθεί στα προβλήματα υποστελέχωσης και χρηματοδότησης των υποδομών.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι