ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτία«Στα όριά τους οι αξιολογητές Γεωτεχνικοί, που περιμένουν εδώ και 2 χρόνια τα δεδουλευμένα τους από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!»

«Στα όριά τους οι αξιολογητές Γεωτεχνικοί, που περιμένουν εδώ και 2 χρόνια τα δεδουλευμένα τους από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!»

«Στα όριά τους οι αξιολογητές Γεωτεχνικοί, που περιμένουν εδώ και 2 χρόνια τα δεδουλευμένα τους από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!»

Η ανακοίνωση της Γ. Πούλου

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Με Αναφορά που κατέθεσα προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεωργαντά, έφερα άμεσα στη Βουλή το Υπόμνημα της «Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων» (ΠΕΓΔΥ) προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Σπανό, στο οποίο εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την τεράστια καθυστέρηση στην καταβολή των αμοιβών των Γεωτεχνικών, 26 ολόκληρους μήνες μετά την ολοκλήρωση στις αξιολογήσεις των φακέλων σχεδίων βελτίωσης της περιόδου 2019!          

Για την απαράδεκτη κωλυσιεργία ευθύνεται η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία δεν φαίνεται να μπορεί να ξεπεράσει τις εσωτερικές «διαφωνίες» επί της διαδικασίας. 

Σε περίπτωση που, εξαιτίας της συνεχιζόμενης αβελτηρίας και αδιαφορίας της Περιφέρειας, οι αξιολογητές «κατεβάσουν τα μολύβια» σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως προειδοποιούν, το αποτέλεσμα θα είναι να μην προχωρήσουν οι οριστικοποιήσεις και αναρτήσεις των πινάκων των νέων ενταχθέντων στο Πρόγραμμα, ενώ 39 εκατομμύρια ευρώ του υπομέτρου 6.1 του ΠΑΑ 2014-2020 θα βρεθούν στον «αέρα»…

Γεωτεχνικοί και αγρότες δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι όμηροι των προκλητικών καθυστερήσεων!

Η Περιφέρεια οφείλει να καταβάλλει άμεσα τα δεδουλευμένα των υπαλλήλων που έπραξαν στο ακέραιο το καθήκον τους και παρέδωσαν έγκαιρα και άρτια τις αξιολογήσεις!

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι