ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΣτερεά Υπεροχής: «Επιτέλους ας κατανοήσουν, οι της περιφερειακής αρχής, οτι έχουν και ευθύνες»

Στερεά Υπεροχής: «Επιτέλους ας κατανοήσουν, οι της περιφερειακής αρχής, οτι έχουν και ευθύνες»

Στερεά Υπεροχής: «Επιτέλους ας κατανοήσουν, οι της περιφερειακής αρχής, οτι έχουν και ευθύνες»

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Η περιφερειακή παράταξη «Στερεά Υπεροχής», σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φ. Σπανό, μέσω της οποίας είχαν εκφράσει την αγανάκτησή τους σχετικά με την καθυστέρηση της καταβολής των αμοιβών των Γεωτεχνικών, καθώς φαίνεται πως μετά από 26 μήνες, και με την αξιολόγηση των φακέλων να έχει ολοκληρωθεί, δεν έχουν πληρωθεί ακόμη.

Η «Στερεά Υπεροχής» υποστηρίζει πως «την ευθύνη για όλη αυτή τη θλιβερή κατάσταση έχει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία έχει "σκαλώσει" σε επιμέρους διαδικαστικά ζητήματα.»

Στη συνέχεια η ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ.της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων, θεωρεί την όλη αντιμετώπιση άκρως υποτιμητική, αφού δεν τους καταβάλλονται τα νόμιμα δεδουλευμένα και ενημερώνει πως σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι αξιολογήσεις των 1069 αιτήσεων ένταξης νέων αγροτών, που έχουν ολοκληρωθεί εδώ και 3 εβδομάδες, δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε οριστικοποιήσεις καθώς και σε ανάρτηση των πινάκων των ενταχθέντων στο Πρόγραμμα, μέχρι να δοθεί λύση στο δημιουργηθέν προβλημα.  

Οι Νέοι Aγρότες και οι Γεωπόνοι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν μπορούν να ανεχτούν την αδιαφορία και την αναποτελεσματικότητα της περιφερειακής αρχής και των υπηρεσιακών παραγόντων και απαιτούν άμεσα την εξεύρεση λύσης.

Επιτέλους ας κατανοήσουν, οι της περιφερειακής αρχής, οτι έχουν και ευθύνες! Ας ασχοληθούν επιτέλους με την ουσία κι ας αφήσουν την επικοινωνία και τα πανηγυράκια!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι