ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟ καιρός σήμερα στη Βοιωτία - Που θα φτάσει 40 βαθμούς η θερμοκρασία

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: Καιρός  Βοιωτία 

Ο καιρός σήμερα στη Βοιωτία - Που θα φτάσει 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο καιρός σήμερα στη Βοιωτία - Που θα φτάσει 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Σήμερα σε πολλές περιοχές στη Βοιωτία, σύμφωνα με το Meteo.gr, η θερμοκρασία θα αγγίξει του 40 βαθμούς, ενώ ακόμη και το βράδυ θα έχουμε σε πολλές περιπτώσεις 30 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Στη Θήβα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 38 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 32 βαθμούς και στη συνέχεια στους 28 βαθμούς κελσίου.

Στη Λιβαδειά η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 34 βαθμούς και στη συνέχεια στους 30 βαθμούς κελσίου.

Στον Ορχομενό η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 34 βαθμούς και στη συνέχεια στους 30 βαθμούς κελσίου.

Στην Αράχοβα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 29 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 25 βαθμούς και στη συνέχεια στους 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αλίαρτο η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 35 βαθμούς και στη συνέχεια στους 30 βαθμούς κελσίου.

Στο Δίστομο η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 37 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 31 βαθμούς και στη συνέχεια στους 25 βαθμούς κελσίου.

Στη Τανάγρα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 38 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 32 βαθμούς και στη συνέχεια στους 28 βαθμούς κελσίου

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι