ΑρχικήΈνθεταGamingΟι καλοκαιρινές εκπτώσεις του Steam ξεκίνησαν με εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές

(copyright: Το Steam ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του εκπτώσεις και όπως λέει η Valve, θα βρείτε εκατοντάδες παιχνίδια -για όλα τα γούστα- σε μειωμένες τιμές...)

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του Steam ξεκίνησαν με εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του Steam ξεκίνησαν με εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές

Sekiro, The Sims 4, Forza Horizon 5 και πολλά άλλα

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Το Steam ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του εκπτώσεις και όπως λέει η Valve, θα βρείτε εκατοντάδες παιχνίδια -για όλα τα γούστα- σε μειωμένες τιμές. Οι προσφορές ξεκίνησαν σήμερα και θα βρείτε ολόκληρα franchises σε εκπτώσεις, όπως το Mount & Blade franchise, το The Dark Pictures Anthology, το Crusader Kings, το Half- Life και το Need for Speed.

Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από διάφορες κατηγορίες όπως “casual games”, “simulation games”, “sci-fi games”, “action games” και πολλές άλλες, έτσι ώστε να ψάξετε με την ησυχία σας. Αξιοσημείωτες εκπτώσεις έχουν δει παιχνίδια όπως το Spider Elite 4, το New World, το Sekiro Shadows Die Twice, το Resident Evil Village, το Hitman 3, το Dead Cells και εκατοντάδες ακόμη.

Επιπροσθέτως, υπάρχουν και κατηγορίες με παιχνίδια που αγγίζουν το 75% σε έκπτωση, ενώ θα βρείτε και πολλά παιχνίδια από 10 ή 5 ευρώ και κάτω.

Δείτε όλες τις εκπτώσεις πατώντας εδώ.

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του Steam θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιουλίου.

Πηγή: unboxholics.com