ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΞεκινούν σύντομα οι εργασίες επισκευής-συντήρησης στην οδό Φράγκου της Κοινότητας των Δελφών

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

#TAGS: Δήμος Δελφών  Έργα 

Ξεκινούν σύντομα οι εργασίες επισκευής-συντήρησης στην οδό Φράγκου της Κοινότητας των Δελφών

Ξεκινούν σύντομα οι εργασίες επισκευής-συντήρησης στην οδό Φράγκου της Κοινότητας των Δελφών

Χρ. Σεγκούνη: «Μία ακόμα σημαντική παρέμβαση στον τομέα της καθημερινότητας»

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Υπεγράφη η σύμβαση και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης στην οδό Δήμου Φράγκου, εντός της Δημοτικής Κοινότητας Δελφών, ενισχύοντας την ασφάλεια σε σημεία όπου το οδόστρωμα παρουσίαζε μεγάλη ολισθηρότητα και είχαν προκληθεί ατυχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο έχει τίτλο «Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας Κοινότητας Δελφών» και είναι προϋπολογισμού 20.000,00 ευρώ. Πρόκειται για τμήμα της οδού Δήμου Φράγκου, από το ύψος της οδού Απόλλωνος έως το σημείο που τέμνει τις οδούς Απόλλωνος & Παύλου και Φρειδερίκης, το οποίο αποτελεί και τμήμα της ΕΟ 48 Αμφισσας – Λειβαδιάς που διέρχεται από τον οικισμό των Δελφών.

Ο εν λόγω δρόμος με το πέρασμα του χρόνου έχει υποστεί σημαντικές φθορές.Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου θα πραγματοποιηθεί εκσκαφή-φρεζάρισμα του παλαιού ασφαλτικού οδοστρώματος, κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης για την άρση των ανωμαλιών και τέλος κατασκευή ασφαλτικής αντιολισθηρής στρώσης.

Σε δήλωσή της, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος της Δ.Ε. Δελφών, κ. Χρυσάφω Σεγκούνη, σημείωσε: «Ο Δήμος Δελφών πραγματοποιεί μία ακόμα σημαντική παρέμβαση στην Κοινότητα των Δελφών, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα της καθημερινότητας, το οποίο εκτός των άλλων αφορά και τον τομέα της ασφάλειας. Ιεραρχούμε τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο και τους πολίτες, και δίνουμε λύσεις, εξαντλώντας όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν».

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι