ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά Ελλάδα25 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ δημοπρατεί ο Δήμος Χαλκιδέων

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

#TAGS: Δήμος Χαλκιδέων  Έργα  Έλενα Βάκα 

25 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ δημοπρατεί ο Δήμος Χαλκιδέων

25 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ δημοπρατεί ο Δήμος Χαλκιδέων

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Από την Παρασκευή, 22/7, έως και την Κυριακή, 24/7, πραγματοποιήθηκε, προς τιμή της μνήμης του Ραφαήλ Σκεμπέ, το 3ο 3on3 Basketball Tournament «Ραφαήλ Σκεμπές», στο οποίο παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων, κ. Ε. Βάκα, αλλά και η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., κ. Ε. Αϊδίνη.

Ο Δήμος Χαλκιδέων στάθηκε αρωγός στη διοργάνωση αυτή, διαμορφώνοντας σε μικρά γήπεδα τους χώρους του προαυλίου του Κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» και πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης, επισκευής και ελαιοχρωματισμού στους κοινόχρηστους χώρους, στους χώρους πρασίνου και στο πάρκο «Ραφαήλ Σκεμπές».

Η κ. Βάκα, σε έναν σύντομο χαιρετισμό που έκανε, έδωσε συγχαρητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Ραφαήλ, που πραγματοποίησαν τη διοργάνωση, στους εθελοντές, στους διαιτητές και σε όλους τους συμμετέχοντες, γιατί κάθε χρόνο στέλνουν το θετικό μήνυμα της αλληλεγγύης, που πρέπει να έχουν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό. «Το αποτύπωμα του Ραφαήλ είναι ηχηρό και υπαρκτό. Πέρσι, εδώ, είχαμε ανακοινώσει την ονοματοδοσία του χώρου σε πάρκο “Ραφαήλ Σκεμπέ”. Φέτος, θέλω να ανακοινώσω ότι μέσα στο καλοκαίρι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δημοπρατούμε 25 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων, από τα οποία 17 στη Χαλκίδα, 3 στο Ληλάντιο, 2 στη Νέα Αρτάκη και 3 στην Αυλίδα. Επιπλέον, δεσμευόμαστε ότι του χρόνου, θα παίζετε εδώ, σε ένα γήπεδο με ειδικό τάπητα. Συνεχίζουμε να προάγουμε τον αθλητισμό και σας θέλουμε όλους δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή.».

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι