ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΕπιτυχώς έγινε η «Γιορτή Πίτας και Ψωμιού» στο Δήμο Λοκρών

Επιτυχώς έγινε η «Γιορτή Πίτας και Ψωμιού» στο Δήμο Λοκρών

Επιτυχώς έγινε η «Γιορτή Πίτας και Ψωμιού» στο Δήμο Λοκρών

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια «Γιορτή Πίτας και Ψωμιού», στην Πλατεία της Κοινότητας Κυρτώνης του Δήμου Λοκρών.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυρτώνης σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Λοκρών και την Κοινότητα Κυρτώνης, ετοίμασαν μια όμορφη βραδιά με παραδοσιακή ορχήστρα και το χορευτικό του ΝΠΔΔ για τον Πολιτισμό και Αθλητισμό του Δήμου Λοκρών να ανοίγει τον χορό, υπό την επιμέλεια της χορογράφου κ. Γρηγορίας Γεωργιάδου.

Η «Γιορτή Πίτας και Ψωμιού» ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυρτώνης με Πρόεδρο την κ. Γεωργία Κυριαζή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Μαρία Τζανακάκη και κ. Έλενα Κυριάκου, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ για τον Αθλητισμού και τον Πολιτισμού Δήμου Λοκρών κ. Κώστας Σούλιας, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου κ. Νικόλαος Ανεστάκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κυρτώνης κ. Δημήτριος Κυριαζής και πλήθος πολιτών του Δήμου Λοκρών.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι