ΑρχικήΑθλητικάΟ Γ.Α.Σ. Ηρακλής Θηβών είναι ο νέος σύλλογος στη Θήβα

Ο Γ.Α.Σ. Ηρακλής Θηβών είναι ο νέος σύλλογος στη Θήβα

Ο Γ.Α.Σ. Ηρακλής Θηβών είναι ο νέος σύλλογος στη Θήβα

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΗΒΩΝ είναι ένας καινούριος σύλλογος που ιδρύεται στην πόλη της Θήβας και που βασίζεται στα ήθη και τις αρχές του κλασικού αθλητισμού. Κύριος στόχος και ευθύνη μας είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση και η δημιουργία γερών βάσεων για την μετέπειτα εξέλιξη και σωματική ανάπτυξη του κάθε παιδιού-αθλητή-ανθρώπου.

Έχοντας λοιπόν βαθιά επίγνωση την αξία της άθλησης τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα των παιδιών και έχοντας ανθρώπους με πείρα στην αθλητική εκπαίδευση και στον αγωνιστικό αθλητισμό, αλλά κυρίως με ΣΕΒΑΣΜΟ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ για τα παιδιά-αθλητές υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να μυήσουμε τα παιδιά σας/μας στον αθλητισμό και ταυτόχρονα να τους διδάξουμε τις σωστές αξίες της ζωής. Να έχουν πειθαρχία, υπομονή και επιμονή, να αφοσιώνονται σε στόχους, να τους πραγματοποιούν και να είναι υπερήφανα για τα επιτεύγματά τους. Να φροντίζουν το σώμα τους και να σέβονται τον εαυτό τους, τους συναθλητές τους, τους προπονητές τους. Να μάθουν να συνεργάζονται, να είναι ευγενείς στην ήττα και ταπεινοί στην επιτυχία και να κάνουν φίλους.

Αλλωστε κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο στην εποχή μας με τα διάφορα προβλήματα κοινωνικής αποξένωσης, βίας, υποκινητικότητας, υποβάθμισης του αθλητικού ιδεώδες.

Σύνθημά μας:

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά

Με εκτίμηση,

Οι προπονητές

Κυριακάκης Κων/νος, Κωνσταντινίδη Χριστίνα!!

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι