ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά Ελλάδα11 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα στα πλαίσια του «πολέμου» κατά των ναρκωτικών

11 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα στα πλαίσια του «πολέμου» κατά των ναρκωτικών

11 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα στα πλαίσια του «πολέμου» κατά των ναρκωτικών

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Γιώργος Πέππας

Συνολικά 11 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από επιχειρήσεις αλλά και συστηματικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Έντεκα (11) άτομα συνελήφθησαν, το τετραήμερο από μεσημβρινές ώρες της 29-07-2022 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 01-08-2022, σε περιοχές της Εύβοιας, της Βοιωτίας, της Ευρυτανίας και της Φωκίδας, μετά από επιχειρήσεις αλλά και συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας (2 άτομα), του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων - Μεσσαπίων (2 άτομα), της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Αμεσης Δράσης Χαλκίδας (2 άτομα), της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας (2 άτομα), της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Αμφισσας - Δελφών, του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου και του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

Ειδικότερα, σε (8) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.  

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι επιχειρήσεις και έλεγχοι αυτοί, θα είναι διαρκείς πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι