ΑρχικήΑθλητικάΔεν αποδέχτηκε την άνοδο στη Γ` Εθνική ο Αρης Θηβών

ΜΠΑΣΚΕΤ

#TAGS: Αρης Θήβας  Μπάσκετ 

Δεν αποδέχτηκε την άνοδο στη Γ` Εθνική ο Αρης Θηβών

Δεν αποδέχτηκε την άνοδο στη Γ` Εθνική ο Αρης Θηβών

Η ανακοίνωση της ομάδας

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022

Γιώργος Πέππας

Το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ μετα από ημέρες προσπαθειών για την εξεύρεση πόρων ώστε να αποδεχθεί την πρόσκληση για συμμετοχή στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ανακοινώνει ότι η ομάδα δεν θα αποδεχθεί την πρόσκληση καθώς δεν ανιχνευθήκαν προτάσεις που θα εγγυούταν την ομαλή πορεία της ομάδας στην απαιτητική αυτή κατηγορία.

Με κριτήριο πάντα την βιωσιμότητα και την ομαλή λειτουργεία της ομάδας, που με αγάπη έχουν στηρίξει όλοι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες της πόλης μας και οι φίλαθλοι της είμαστε στην δύσκολη θέση να πάρουμε αυτή την απόφαση.

Συνεχίζουμε την πορεία μας προς το μέλλον εστιάζοντας και διαφυλάττοντας αυτό που είναι και η πεμπτουσία της ύπαρξης ενός αθλητικού συλλόγου τις ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα τους.

Η αντρική ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ώστε να μπορεί να αδράξει των ευκαιριών που ενδεχομένως θα δοθούν στο μέλλον.

Σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκύρια που όλη η κοινωνία βιώνει δεν θα μπορούσαμε να μην αποφασίσουμε με γνώμονα το μέλλον της ομάδας αλλά με τα προσωπικά μας θέλω.

Όλοι εμείς που αποτελούμε την οικογένεια του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ επιθυμούμε να την καμαρώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτός παραμένει ο στόχος, πάντα με σύνεση και κτίζοντας γερές βάσεις μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι μας….

Το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι