ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤην παραίτησή του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων 

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θηβαίων

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θηβαίων

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022

Γιώργος Πέππας

Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με την Δημοτική Αρχή αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θηβαίων, Βασιλείου Παναγιώτης, μετά από τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Τελευταία ημέρα σήμερα, χαιρέτισε όλους τους υπαλλήλους και τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν.

Το βιογραφικό του κ. Βασιλείου

«Γεννήθηκε το 1959. Είναι πτυχιούχος γεωλόγος του FU- Berlin και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη του Παντείου Πανεπιστήμιου.

Είναι σύμβουλος Ανάπτυξης από το 1989 στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

Έχει διατελέσει, υπεύθυνος του 1ου Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης (ΕΑΠΤΑ) 1990-93, για τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Συντονιστής του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1994-96, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1996-2003 (ΜΟΔ), Προϊστάμενος της ΕΥΔΕΠ Ο.Α.Λ.Α.Α. – Οδικοί ?ξονες, Αστική Ανάπτυξη-Λιμένες Αεροδρόμια του ΥΠΕΧΩΔΕ την περίοδο 2003-2005, ειδικός συνεργάτης του Γ.Γ. Δημοσίων Έργων την περίοδο 2010-2011 και Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τη περίοδο 2013-2015.

Συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης για την υλοποίηση προγραμμάτων των Δήμων.»

 Ο νέος Γεν. Γραμματέας προέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Δήμο της Θήβας, ο οποίος και εργαζόταν εκεί. Σήμερα συνταξιούχος, καλείται από τον Δήμαρχο, κ. Γ. Αναστασίου, να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου, εν όψει και των επερχόμενων εκλογών. Ο καιρός θα δείξει αν ήταν η σωστή η επιλογή και αν θα λυθούν τα προβλήματα.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι