ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΈκτακτο: Βρέθηκε πτώμα σε αποσύνθεση σε χωράφι στο Μουρίκι Θήβας (Βίντεο)

ΜΟΥΡΙΚΙ

#TAGS: Αστυνομία  Μουρίκι 

Έκτακτο: Βρέθηκε πτώμα σε αποσύνθεση σε χωράφι στο Μουρίκι Θήβας (Βίντεο)

Έκτακτο: Βρέθηκε πτώμα σε αποσύνθεση σε χωράφι στο Μουρίκι Θήβας (Βίντεο)

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Σήμερα το πρωί, σε εργασίες που έκαναν για την τοποθέτηση υπόγειου αγωγού, 1 χλμ πριν από το Μουρίκι Θήβας, ο εκσκαφέας έβγαλε πτώμα αγνώστου ταυτότητας με ρούχα και το κεφάλι και τα οστά. Το πτώμα είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. Αμέσως ο χειριστής και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, κ. Πέτρου, ειδοποίησαν την ασφάλεια, και κλιμάκιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο χώρο. Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι στιγμής έχει βρεθεί το μισό σώμα του νεκρού.

Στο παρελθόν στην ευρύτερη περιοχή διέμεναν αρκετοί αλλοδαποί, ως εποχικοί εργάτες. Δεν ξέρουμε αν έχει σχέση το συγκεκριμένο πτώμα με εγκληματική ενέργεια, ή απεβίωσε και τον έθαψαν εκεί. Φως θα δώσουν τα ευρήματα από τον ιατροδικαστή και από την έρευνα που θα κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Περιμένουμε για ακόμη μια φορά να δούμε αν θα υπάρχει διαρροή φωτογραφιών σε συγκεκριμένα site που κάποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες τα προτιμούν. 

Ενημέρωση 10:38: 

Η σωρός είναι ολόκληρη, και όχι η μισή όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες. Η προχωρημένη αποσύνθεση του σώματος έδωσε αρχικά την λανθασμένη αυτή εκτίμηση. 

Η σωρός βρέθηκε δύο μέτρα από τον δρόμο, μέσα σε χωράφι, με το κεφάλι να ήταν στην επιφάνεια του χώματος και το υπόλοιπο σώμα να ήταν σκεπασμένο από το χώμα. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι