ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΚάλεσμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάνει ο Δήμος Δελφών

Κάλεσμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάνει ο Δήμος Δελφών

Κάλεσμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάνει ο Δήμος Δελφών

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Δελφών πραγματοποιεί νέο κάλεσμα προς τους δημότες στην επικράτειά τους, ώστε να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, καθώς υπάρχουν ελλείψεις σε βασικά αγαθά (λάδι, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη, τοματοπολτό, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, μπισκότα, κονσέρβες, φρυγανιές, καθώς και χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής).

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Δελφών, αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια βασική δομή αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου.

Μέσω της δομής αυτής, ωφελούνται σήμερα περισσότερες από 270 οικογένειες, αναφέρει ο Δήμος, οι οποίες λόγω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας, ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. 

Για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και κατ’ επέκταση των κατοίκων του Δήμο, καλούνται όλοι οι πολίτες, οι επιχειρήσεις, οι τοπικοί φορείς και σύλλογοι, να συνδράμουν με την προσφορά των βασικών αγαθών, όπου και υπάρχει σημαντική έλλειψη και είναι απαραίτητα ώστε να μπορέσουν αν καλυφθούν οι ανάγκες των ωφελούμενων τους επόμενους μήνες.

Αποδοχή δωρεών στα καλάθια που είναι τοποθετημένα στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και My Market.

Μια μικροποσότητα από τον καθένα μας μπορεί να γίνει τόνοι προϊόντων για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι