ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυγχαρητήρια της Γ. Πούλου για την ημερίδα: Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην ψυχοσωματική υγεία και τη σχολική κοινότητα

Συγχαρητήρια της Γ. Πούλου για την ημερίδα: Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην ψυχοσωματική υγεία και τη σχολική κοινότητα

Συγχαρητήρια της Γ. Πούλου για την ημερίδα: Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην ψυχοσωματική υγεία και τη σχολική κοινότητα

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Η βουλευτής του νομού Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γ. Πούλου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί  στην ημερίδα που συνδιοργάνωσε η ΠΕ Βοιωτίας και το Ινστιτούτο P.A.D.A., με αποτέλεσμα να την εκπροσωπήσει ο συνεργάτη της, κ. Χρήστος Δημητρίου.

Στο σύντομο χαιρετισμό η βουλευτής αναφέρθηκε:  

  • Στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας, όπου χιλιάδες απεργοί διαμαρτυρήθηκαν για την ακρίβεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς για να ζουν με αξιοπρέπεια.
  • Στις επιπτώσεις της πανδημίας που σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα έχει αυξήσει τον αριθμό των εξαρτημένων ατόμων (αλκοόλ, ουσίες, τζόγο).
  • Στη γνώση του θέματος των εξαρτήσεων και των επιπτώσεών τους από τους νέους, γονείς και εκπαιδευτικούς για να αντιμετωπιστεί αυτό το κοινωνικό φαινόμενο.
  • Στο σπουδαίο ρόλο της συνεργασίας σχολείου και οικογένειας και τέλος,
  • στην αναγκαιότητα, όσων χρειάζονται βοήθεια, να μπορούν να απευθύνονται στους ειδικούς των Κοινωνικών Δομών των Δήμων, το Κέντρο Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» και το Πολυδύναμο Κέντρο Βοιωτίας «ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».

«Συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η Ημερίδα καθώς και στις εισηγήτριες και τους εισηγητές!» ανέφερε επίσης η κ. Πούλου.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι