ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤον Αντιπεριφερειάρχη Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης συνάντησε ο Δήμαρχος Θηβαίων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης συνάντησε ο Δήμαρχος Θηβαίων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης συνάντησε ο Δήμαρχος Θηβαίων

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γ. Αναστασίου, υποδέχτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κ. Βαρδακώστα, στο Δημαρχείο της Θήβας, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, πάντα με γνώμονα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, αλλά και τους τρόπους συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την περαιτέρω απλούστευση των διαδικασιών του δημοσίου τομέα μέσω καινοτόμων λύσεων και εφαρμογής ψηφιακών εργαλείων.

«Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει κάνει ένα τεράστιο ψηφιακό άλμα. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι δήμοι δεν έχουν καταφέρει να συμβαδίσουν, παρ’ όλα αυτά υπάρχει αξιοσημείωτη πρόοδος. Προς την κατεύθυνση της καλύτερης και ταχύτερης εξυπηρέτησης, ο Δήμος Θηβαίων εφαρμόζει λύσεις, όπως η αναβάθμιση των πληροφοριακών του συστημάτων, επιτυγχάνοντας την καλύτερη διαχείριση των συναλλαγών με δημότες και τοπικές επιχειρήσεις. Μέσα από τη συνεργασία της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού επιδιώκεται η πάταξη της γραφειοκρατίας και η τόνωση της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι