ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣτάση εργασίας κηρύσσει το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου

Στάση εργασίας κηρύσσει το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου

Στάση εργασίας κηρύσσει το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας έκανε γνωστό πως κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας στο νομό Βοιωτίας, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022, από τις 09:00 έως τις 12:00, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι εργαζόμενοι να λάβουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα σημειωθεί την ίδια ημέρα στις 10:00, στην είσοδο των επειγόντνων του Γ.Ν. Λιβαδειάς, με το .Ν.Τ. να καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζομένους να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία κατά του ν/σ του Υπ. Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας:

«Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας, στα πλαίσια της πανελλαδικής στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ, κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Νομού Βοιωτίας την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 από τις 09:00 πμ έως τις 12:00, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα 10:00πμ στην είσοδο των επειγόντων του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου για την Υγεία στην ολομέλεια της Βουλής.

Καλούμε τα σωματεία - μέλη μας, καθώς και όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, νέους και νέες του νομού να συμμετέχουν και να κάνουν δική τους υπόθεση την υπεράσπιση της υγείας και της ζωής τους!

Καμία ανοχή!

 

Αυτό το νομοσχέδιο δεν θα περάσει!!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι