ΑρχικήΑθλητικάΟ Γιώργος Νάκης αναλαμβάνει ρόλο και στις ακαδημίες του Ερμή Σχηματαρίου

Ο Γιώργος Νάκης αναλαμβάνει ρόλο και στις ακαδημίες του Ερμή Σχηματαρίου

Ο Γιώργος Νάκης αναλαμβάνει ρόλο και στις ακαδημίες του Ερμή Σχηματαρίου

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Η ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου ανακοίνωση πως ο κ. Γιώργος Νάκης, που είναι ο γυμναστής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, αναλαμβάνει ρόλο και στις ακαδημίες του Ερμή Σχηματαρίου, με την ομάδα να τονίζει πως «Ένα δικό μας παιδί, που αποτελεί απόφοιτος ΤΕΦΑΑ - Γυμναστική Ακαδημία με ειδίκευση την καλαθοσφαίριση, θα βρίσκεται στο Καμάρι της Βοιωτίας, τόσο ως αθλητής, όσο και ως γυμναστής.»

Ο Ερμής Σχηματαρίου φροντίζει να εξελίσσει συνεχώς τις ακαδημίες του. Οι... ρίζες είναι για να βγάζουμε “κλαδιά” και όχι για να επιστρέφουμε σε αυτές, αναφέρει η ομάδα, σημειώνοντας πως ο Νάκης θα αποτελέσει πρότυπο για τα νέα παιδιά, που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο τους στον χώρο του μπάσκετ, καθώς αποτελεί ένα παιδί που έχει τεχνογνωσία και εξελίσσεται συνεχώς εντός κι εκτός παρκέ. Η καθημερινή ενασχόληση με τα παιδιά, απαιτεί θέληση και μεράκι, τα οποία διαθέτει ο αθλητής μας. Η μοναδικότητα κάθε παιδιού, κάθε αθλητή, προϋποθέτει εξατομικευμένα πλάνα προπόνησης, προσαρμοσμένα ανάλογα στις ανάγκες τους με φόντο τη βελτίωσή τους στον χώρο του μπάσκετ. Με την παρουσία του Γιώργου και στα τμήματα της ακαδημίας, συνδυάζουμε την επιστημονική γνώση, πολύπλευρης εξειδίκευσης με τις εμπειρίες ενός εν ενεργεία αθλητή της Elite League.

«Η πρόοδος, σε όλους τους τομείς, αποτελεί το καλύτερο προϊόν μας. Αλλωστε, το πιο σπουδαίο ερώτημα που πρέπει να θέτουμε στους εαυτούς μας, εντός κι εκτός παρκέ, αρχίζοντας μία “δουλειά”, δεν είναι “τί θα βγάλω,”, αλλά “τι θα γίνω;”!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι