ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔήμος Λεβαδέων: Ανοιχτή η αίθουσα ΚΑΠΗ στην οδό Δωδεκανήσου λόγω της κακοκαιρίας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

#TAGS: Δήμος Λεβαδέων  Κακοκαιρία 

Δήμος Λεβαδέων: Ανοιχτή η αίθουσα ΚΑΠΗ στην οδό Δωδεκανήσου λόγω της κακοκαιρίας

Δήμος Λεβαδέων: Ανοιχτή η αίθουσα ΚΑΠΗ στην οδό Δωδεκανήσου λόγω της κακοκαιρίας

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Λεβαδέων ανακοίνωσε πως λόγω τόσο της χιονόπτωσης όσο και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, η αίθουσα του ΚΑΠΗ που βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου θα είναι ανοιχτή την Κυριακή και την Δευτέρα από τις 08:00 έως τις 20:00, για όλους τους δημότες που έχουν ανάγκη.

Σημειώνεται ότι αν υπάρξει περαιτέρω ανάγκη συμπολιτών μας μετά το πέρας του ωραρίου της θερμαινόμενης αίθουσας, μπορούν να καλέσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς:

22610 - 22946

22613 - 50802

Το μεσημέρι της Κυριακή επιχειρούσαν στον Δήμο:

10 μηχανήματα έργου με λεπίδα/κουβά

2 μικρά μηχανήματα έργου τύπου bobcat

2 αλατιέρες

1 4χ4 με λεπίδες

Και 2 UNIMOC

Ακόμη, ο Δήμος έκανε γνωστό ότι οι δημότες θα μπορούν να προμηθευτούν αλάτι στον χώρο του αμαξοστασίου (Όρχος- Παλιά Σφαγεία) του Δήμου Λέβαδέων και στα Κοινοτικά Καταστήματα Κυριακίου και Αγίου Γεωργίου. Επίσης, αλάτι ενδεχομένως να διανεμηθεί και στις γειτονιές του Δήμου, ανάλογα το εύρος των καιρικών φαινομένων.

Για πιθανά άλλα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν λόγω της κακοκαιρίας παρακαλούνται οι δημότες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

22610 - 22946

22613 - 50802

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας δήλωσε ότι:

«Κύριος σκοπός μας είναι η προστασία των δημοτών μας. Χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που μας παρέχει η πολιτεία, θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τις ακραίες καιρικές συνθήκες, βρισκόμενοι πάντα κοντά στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Συνιστώ αυτές τις ώρες να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις. Συνεχίζουμε να επιχειρούμε με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία».