ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΠρόσκληση συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο London Wine Fair 2023

Πρόσκληση συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο London Wine Fair 2023

Πρόσκληση συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο London Wine Fair 2023

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023

Σπύρος Πέππας

Πρόσκληση για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο ομαδικό περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση «LONDON WINE FAIR 2023», 15 – 17 Μαΐου 2023, Λονδίνο - Μ. Βρετανία.

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Κρασιού «LONDON WINE FAIR 2023», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 17 Μαΐου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο Olympia στο Λονδίνο, στη Μ. Βρετανία.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει με 10 οινοποιεία στην εν λόγω έκθεση, στο ανοιχτό περίπτερο Wines of Greece, σε ομαδικό περίπτερο συνολικού εμβαδού 40 τ.μ., με στόχο την προώθηση και την ανάδειξη των στερεοελλαδίτικων κρασιών στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη επαγγελματική έκθεση κρασιού για την on-trade & off-trade αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 90% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη στο ομαδικό περίπτερο της Περιφέρειας ανέρχεται στα 420€ (απαλλάσσεται Φ.Π.Α.)

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00https://forms.gle/XpkacTgBrdK8E1bXA

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα μεριμνήσουμε ώστε στις συμμετοχές να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρήσεις που δεν έχουν επιδοτηθεί μέσω της Περιφέρειας για συμμετοχή σε έκθεση, εντός του έτους 2023.

No description available.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

Ευάγγελος Κούκουζας

 Αντιπεριφερειάρχης

Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι