ΑρχικήΑθλητικάΕρμής Σχηματαρίου: Στο προπονητικό επιτελείο του Νίκου Οικονόμου ο Φώτης Καρακώστας

Ερμής Σχηματαρίου: Στο προπονητικό επιτελείο του Νίκου Οικονόμου ο Φώτης Καρακώστας

Ερμής Σχηματαρίου: Στο προπονητικό επιτελείο του Νίκου Οικονόμου ο Φώτης Καρακώστας

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την ένταξη του κ. Φώτη Καρακώστα στο προπονητικό επιτελείο του κ. Νίκου Οικονόμου ανακοίνωσε η ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου, καλωσορίζοντας παράλληλα τον προπονητή.

Ο έμπειρος προπονητής θα αποτελέσει το τεχνικό δίδυμο με τον Νίκο Οικονόμου στον πάγκο της ομάδας, ενισχύοντας το προπονητικό επιτελείο των «μπλε». Στο τεχνικό τιμ του Ερμή Σχηματαρίου, παραμένει ο Ακης Γιαννακόπουλος, ως ένας εκ των άμεσων συνεργατών στο καμάρι της Βοιωτίας.

Ο Φώτης Καρακώστας βρισκόταν μέχρι πρότινος στον πάγκο του Αιγάλεω, όταν και αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο. Μεταξύ άλλων, οδήγησε την Ηλιούπολη στην επιστροφή της σε Εθνικές Κατηγορίες και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία απ’ τη Β’ και τη Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας εργαστεί με επιτυχίες τα τελευταία χρόνια σε Ίκαρο Ν. Σμύρνης, Αγία Παρασκευή, Κορωπί, Πεντέλη, Χαλκίδα κ.α. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε παρών στην πρώτη του προπόνηση με τους «μπλε», το απόγευμα της Τρίτης (28/2).

Στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε: «Η πρόταση που μου έγινε από την ομάδα είναι για μία πρωτοποριακή συνεργασία και όλο το εγχείρημα αποτελεί πρόκληση την οποία και αποδέχθηκα. Θέλουμε να βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ και να πάρουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη και από κάθε μέλος του σταφ».

Η ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου σε ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Καλωσορίζουμε τον Φώτη Καρακώστα στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου και του ευχόμαστε τα καλύτερα με τον σύλλογό μας!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι